Společnost ALUKOV si pořídila pět nových vozidel DAF

21 července 2016, 14:06

Společnost NAPA TRUCKS, autorizovaný dealer značky DAF, dodala výrobci zastřešovacích systémů ALUKOV pět nových vozidel LF 250 FA 12t. Tři z nich jsou s plachtovou nástavbou o vnitřní délce 8,5 metru, zbývající dvě ji mají o metr kratší. ALUKOV nová vozidla pořizuje pro převoz vlastních výrobků pro zastřešení bazénů, teras či vířivých van.

Nová vozidla DAF LF v bílé barvě jsou vybavena šestiválcovým motorem o výkonu 186 kW (250 k) a šestistupňovou manuální převodovkou. Kabina je třímístná, má spací nástavbu Pony a nezávislé topení. Vozidla jsou připravena na připojení přívěsu o celkové hmotnosti 3.500 kg.

Nová vozidla jsme koupili podle plánu obnovy vozového parku,“ říká Oto Tuček, ředitel logistiky společnosti ALUKOV, a vysvětluje, proč společnost jezdí s vozidly DAF: „Máme s nimi dlouholeté zkušenosti a po dvouleté přestávce jsme se rádi vrátili k této značce a omladili jsme naši flotilu právě vozy značky DAF. Nabízí příznivý poměr ceny a hodnoty a dokonale splňují naše potřeby pro přepravu zastřešovacích systémů. Vozidla DAF jsou pro nás výhodná, protože nabízí vysoké užitečné zatížení, dále z důvodu využití maximální ložné délky nástavby až 8,5 metru a případného připojení přívěsů k maximálnímu vytížení dopravy. Jejich velikost a jednoduchá ovladatelnost umožňuje přepravu do různých částí Evropy, kde montujeme zastřešení teras CORSO a bazénů. Máme nejširší výběr typů zastřešení, a proto potřebujeme skutečně variabilní prostor.

Jsme rádi, že si společnost ALUKOV opět vybrala vozidla DAF a umožnila nám tak navázat na úspěšnou spolupráci z minulých let. Snažíme se poskytovat služby nejvyšší kvality a jedním z nejdůležitějších kroků je přesná konfigurace podvozku dle přání zákazníka a specifického užití vozidla. Ve spolupráci s panem Tučkem jsme se shodli právě na výše zmíněné konfiguraci, tak aby byl přinos nových vozidel pro společnost ALUKOV co největší a návratnost investice co nejrychlejší,“ poznamenává k přesné objednávce Aneta Šrámová, prodejkyně vozidel NAPA TRUCKS.

Vedení společnosti ALUKOV oceňuje podle Oty Tučka na značce DAF i celoevropskou servisní síť či profesionální přístup prodejců a zaměstnanců společnosti NAPA TRUCKS. „Sami klademe důraz na péči o zákazníka, takže v tomto jsou si naše obchodní filozofie velmi podobné,“ uzavírá Oto Tuček. 

Tisková zpráva DAF Trucks CZ

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!