Goodyear představuje svou nabídku dopravcům prostřednictvím Drive Results Tour 2024

24 dubna 2024, 12:28

Goodyear oznamuje zahájení Drive Results Tour 2024. Prostřednictvím svého vlajkového mobilního showroomu a nasazení speciální flotily Drive Results dodávek nabídne toto turné zážitek pro přepravní společnosti, které budou těžit z nabídky Goodyear.

Goodyear DRIVE RESULTS TOUR 2024

Během tour společnost Goodyear poskytne příklady toho, jak může nabídka produktů, řešení a služeb Goodyear Total Mobility maximalizovat efektivitu, konkurenceschopnost a udržitelnost vozových parků. Se zaměřením na pneumatiky Goodyear a řešení pro monitorování pneumatik se dopravci dozvědí, jak tyto technologie pomáhají vozovým parkům zlepšovat spotřebu paliva, snižovat provozní náklady a pomáhají zmírňovat neočekávaná rizika poruch během přepravy zboží, což jsou zásadní faktory pro zajištění obchodního úspěchu.

Během své cesty budou týmy Goodyear prezentovat svou nabídku jak na menších akcích u TruckForce partnerů, tak i během celé řady větších událostí, včetně Goodyear FIA European Truck Racing Championship (ETRC) na SlovakiaRingu a na Autodromu v Mostě nebo během veletrhů a konferencí se zaměřením na nákladní vozidla, vozové parky a logistické operace: speedCHAIN Slovakia v Modre u Pezinku, Transport Show v Brně nebo speedCHAIN v Praze.

Novým prvkem letošního turné bude flotila Goodyear Drive Results dodávek s obsahem, který demonstruje výhody integrovaného přístupu společnosti Goodyear k řízení efektivity vozového parku.

V nejnovějším průzkumu Goodyear Sustainable Reality Survey 2023, evropští dopravci zdůraznili důležitost cílů udržitelnosti a snižování provozních nákladů. Drive Results Tour 2024 upozorní na kritickou roli nákladních pneumatik při zvyšování palivové účinnosti snižováním nákladů na palivo a emisí CO2.

„Jsme nadšeni, že můžeme oznámit zahájení Drive Results Tour 2024, které staví na obrovském úspěchu našich předchozích ročníků v letech 2022 a 2023. S každým dalším rokem je Goodyear ještě lépe připraven vyrazit na cestu a přiblížit se dopravcům po celé Evropě. Náš závazek posilovat dopravce inovativními řešeními zůstává neochvějný a jsme dychtiví ukázat, jak může naše sada Goodyear Total Mobility zvýšit efektivitu, konkurenceschopnost a udržitelnost pro naše partnery,“  říká Maciej Szymański, marketingový ředitel pro nákladní pneumatiky Goodyear.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!