Novinky v nabídce – systémy řízení Bosch

8 července 2016, 11:11

Od července AUTO KELLY rozšiřuje sortiment kompletního řízení. Současnou nabídku systémů řízení a hydraulických čerpadel značek TRW a Lizarte nově doplní značka BOSCH.

Systémy řízení BOSCH nabízí Auto Kelly pro malá úsporná vozidla, limuzíny a dodávky, až po těžká nákladní vozidla. Nejžádanější díly řízení jsou dostupné na centrálním skladu – na pobočce jsou k odběru v týž den. V případě poptávek je možnost expresního objednání, dostupnost dílů je do 2-3 pracovních dnů.

Sortiment BOSCH v Auto Kelly:

Součástí nabídky jsou nové a repasované díly řízení. Systémy řízení BOSCH jsou dodávány do prvovýroby, což umožňuje nabízet i nové díly řízení jako alternativu originálních dílů. Repasované díly jsou díly prodávané s vratnou zálohou, která je zákazníkovi vyplacena zpět v případě, že zákazník předá na pobočce starý díl řízení, který odpovídá požadavkům pro vratné díly. Přesná kritéria pro přijetí starých dílů řízení jsou umístěna na e-shopu u každého vratného dílu řízení. Předností repasovaných dílů oproti novým dílům řízení je jejich nižší cena.

AUTO KELLY má v nabídce více jak 2.000 nových dílů a více jak 2.000 repasovaných dílů.

Přednosti značky BOSCH:
• Značka s dobrým jménem a silnou pozicí na trhu
• Široká nabídka jak repasovaných tak nových dílů
• Vysoká kvalita výrobků, dodávky do prvovýroby
• Možnost expres objednávek

Kompletní nabídku více jak 2.000 nových dílů a více jak 2.000 repasovaných dílů řízení BOSCH naleznete na www.autokelly.cz

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!