Mobilní aplikace MYTO CZ

13 února 2017, 9:51

Aplikace MYTO CZ poskytuje informace o evidenčních údajích vozidla, zůstatku předplaceného mýtného a o mýtném systému v mobilním telefonu. 

Aplikace je dostupná pro tyto platformy:

O aplikaci

Aplikace MYTO CZ zobrazuje údaje z elektronického systému výkonového zpoplatnění v ČR se souhlasem jeho provozovatele ŘSD ČR. Některé funkce – zejména zůstatek předplaceného mýtného a zprávy – vyžadují on-line připojení, protože jinak mohou být údaje neaktuální.

Funkce aplikace

Informace o OBU

Přístup k údajům evidovaným na účtu vozidla v mýtném systému, u PRE-PAY také ke stavu předplatného. Přístup do schránky se zprávami o aktualitách, které mohou být rozesílány všem uživatelům nebo držiteli konkrétní OBU. Vyžaduje aktualizaci on-line.

Manuál

Stručné návody pro nejčastější situace, s nimiž se uživatel mýtného systému může setkat. Uloženo v aplikaci, dostupné i off-line. Texty v několika jazycích: česky, slovensky, polsky, německy, rusky, maďarsky, španělsky a anglicky.

Mapa DP

Interaktivní mapa obslužných míst dostupná on-line i statická verze off-line, uložená v telefonu.

Kalkulátor

Orientační výpočet mýtného mezi dvěma zadanými dálničními exity. Uloženo v telefonu, dostupné i off-line.

Nastavení

Lze nastavit jazyk a způsob aktualizace:

  • po spuštění – jednou denně – ručně
  • jen v dosahu wifi

Vzhled

 

Související články

MYTO CZ: Listopad se stal s 887 miliony rekordním měsícem roku
MYTO CZ: Listopad se stal s 887 miliony rekordním měsícem roku

„V listopadu kamiony na mýtném zaplatily 887.081.902 korun. Jde finančně o nejsilnější měsíc letošního roku a druhý nejlepší výsledek desetileté historie českého mýta,“ říká Jan Rýdl, vedoucí oddělení komunikace ŘSD. Mýtné za 119 měsíců provozu přineslo do rozpočtu Státního fondu dopravní infrastruktury celkem 76,8 miliardy korun. Výběr mýta v posledním měsíci roku bývá kvůli svátečním […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!