DACHSER připojil Tunisko a Turecko ke svojí síti sběrné služby

5 dubna 2024, 10:54

Mezinárodní logistický provider Dachser otevřel na začátku tohoto roku dvě gateway sběrné služby pro přepravy celovozových zásilek (FTL) a dokládek (LTL) pro Tunisko a Turecko.

Na  dvou branách pro Tunisko – ve francouzském Štrasburku a německém Ungerhausenu  –a bráně pro Turecko také v  Ungerhausenu konsoliduje Dachser sběrné zásilky z celé Evropy a může tak několikrát týdně nabízet přímé systémové přepravy do tuniských měst Rades a Bennane a do tureckého Istanbulu a Izmiru.

Společnost Dachser je vlastními organizacemi zastoupena v Tunisku přibližně 15 let a v Turecku asi devět let. Turecko je od roku 2015 přímo napojeno na evropskou síť pozemních přeprav společnosti Dachser prostřednictvím obchodní jednotky North Central Europe. Tunisko pak nyní brány ve Štrasburku a Ungerhausenu ještě více přibližují evropským trhům. Díky těmto službám vytváří společnost Dachser spolehlivé importní a exportní spojení mezi Evropou, severní Afrikou a Blízkým východem. Dalším krokem pak bude expanze na Kavkaz.

Již počátkem roku 2023 připojil Dachser přes štrasburskou bránu ke své síti sběrných přeprav Maroko a od té doby nabízí pravidelné denní linky pozemní přepravy do zemí Maghrebu. Pevné a synchronizované tranzitní časy zajišťují spolehlivé a efektivní plánování přeprav. Za  efektivními procesy a bezpečným celním odbavením stojí také týmy společnosti Dachser s dlouholetými logistickými zkušenostmi v Maghrebu a Turecku.

Jednotné standardy kvality v Evropě i za jejími hranicemi

Díky standardizovaným procesům a systémům umožňuje společnost Dachser svým zákazníkům sledovat zásilky a řídit všechny logistické procesy napříč celým systémem. V Turecku již Dachser pracuje s vlastním systémem řízení dopravy Domino, který bude brzy zaveden i v Tunisku. Jednotné procesy a standardy služeb zajišťují vysokou kvalitu dodávek.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!