Nejlepší firemní web má Zetor

21 listopadu 2016, 18:12

Dne 15. listopadu proběhla v Praze konference WebTop100, jejíž součástí bylo i vyhlášení výsledků prestižní soutěže firemních webů a digitálních řešení v ČR. Společnost ZETOR TRACTORS a.s. se stala absolutním vítězem v hlavní kategorii soutěže Firemní web roku a zvítězila také v kategoriích Auto-moto a Microsite, dále získala druhé místo v kategorii Mobilní řešení.

Konference WebTop100 se letos konala již po patnácté. V rámci soutěže se udělovala ocenění v osmi samostatných kategoriích a byl vyhlášen i absolutní vítěz. Přihlášené účastníky posuzovala a hodnotila porota složená se z více jak 50 odborníků na digitální marketing. V letošním ročníku jednoznačně bodovala společnost ZETOR TRACTORS a.s., jejíž web www.zetor.cz se stal absolutním vítězem. Nově spuštěný web obsadil dále také 1. místo v kategorii firemní web Auto-moto.

cache-php

Martin Jurkovič, marketingový manažer ZETOR TRACTORS a.s. a Radek Bitala, projektový manager Giant interactive s.r.o. převzali ocenění za nejlepší firemní web pro rok 2016

Vítězný web byl spuštěn v roce 2016 a prošel kompletním redesignem. Nyní je více zaměřen na koncové zákazníky a zjednodušuje jim orientaci na stránkách. Kromě většího množství informací o produktech nabízí i rozsáhlejší mediální obsah a je optimalizovaný pro mobilní zařízení. Nové webové stránky v sobě integrují a vhodně kombinují moderní prvky a inovace s nástroji k představení produktů a předání obsahových sdělení návštěvníkům webu. V kategorii mobilní web obsadila společnost 2. místo.

Kromě klasických webových stránek přihlásil ZETOR TRACTORS a.s. do soutěže i microsite projektu Zetor by Pininfarna, na stránkách www.zetorbypininfarina.com společnost představuje designovou budoucnost svých traktorů, věnuje se jak vizuálnímu, tak i obsahovému sdělení nového designu, jenž bude v horizontu několika nejbližších let postupně aplikován na traktory ZETOR. Tento web se stal vítězem v kategorii Microsite.

cache-php1

„Soutěže WebTop100 jsme se účastnili poprvé a jsme velice hrdí, že jsme získali, tak významné ocenění v rámci digitálního marketingu. Mít funkční a atraktivní web je důležitým prvkem v rámci efektivní marketingové komunikace se zákazníkem v 21. století. Aktuálně upravujeme korporátní a marketingovou komunikaci s cílem přiblížit se více svým zákazníkům. Spuštění nového webu směřovalo nejen k zatraktivnění vizuální stránky a optimalizaci pro mobilní zařízení, ale rovněž jsme chtěli návštěvníkům stránek přinést poutavější informace o našich produktech, zapojit je více do multimediálního obsahu a přinést fanouškům další informace o událostech spojených s naší značkou. Výsledky prestižní soutěže jasně dokazují, že jsme se vydali správným směrem,“ říká Robert Todt, ředitel Úseku prodeje a marketingu ZETOR TRACTORS a.s.

S myšlenkou nového webu oslovil ZETOR společnost Giant interactive s.r.o., která výrobce traktorů zaujala zejména svým konceptem a osobním přístupem. Společnost očekávání splnila a výsledkem je přehledný web v moderním designu. Když nás ZETOR oslovil s poptávkou realizace jejich nového webu, nemuseli jsme dlouho přemýšlet nad odpovědí. Byla to pro nás výzva nejen z pohledu nového segmentu, ale také nás oslovilo, že se jedná o klienta s tradičními českými kořeny. Společně také vnímáme, že spuštění nového webu je prvním krokem dlouhodobé a strategické spolupráce v rámci online aktivit,říká Patrik Bajer, výkonný ředitel společnosti Giant interactive.

S uvedením nového webu do praxe práce na něm nekončí. Představená podoba a design webu bude postupně aplikován na weby zahraničních obchodních partnerů, se kterými společnost ZETOR TRACTORS a.s. spolupracuje.

Související články

ZETOR FINANCE nabízí snadné financování zemědělské techniky
ZETOR FINANCE nabízí snadné financování zemědělské techniky

Produkt ZETOR FINANCE nabízí bezúročný úvěr, se kterým nejsou spojené žádné další administrativní poplatky. Financování traktorů ZETOR s nulovým navýšením, tedy úrokem 0% p.a., je umožněno už při 0% akontaci. Splátky lze rozložit na  12 až 72 měsíců pro zákazníky ze Slovenska, či na 24 až 70 měsíců pro zákazník z Česka. Mezi finanční nástroje využívané k této službě […]

FORTERRA HD finalistou evropského ocenění Tractor of the year 2017
FORTERRA HD finalistou evropského ocenění Tractor of the year 2017

Prestižní celoevropská soutěž Tractor of the year 2017 oznámila vítěze v jednotlivých kategoriích. Slavnostní vyhlášení proběhlo v rámci mezinárodního zemědělského veletrhu EIMA v italské Bologni. Do finále soutěže se poprvé v historii probojovala i značka ZETOR reprezentovaná inovovaným modelem ZETOR FORTERRA HD 140, který se zařadil po bok šesti nejúspěšnějších finalistů v kategorii Tractor of […]

Traktorista zdolal Alpy na historickém ZETORU 25
Traktorista zdolal Alpy na historickém ZETORU 25

Martin Havelka dosáhl opět velkého úspěchu. Poté co na začátku léta podnikl se svým traktorem ZETOR 25 čtyřdenní cestu do Polska na sraz traktorových veteránů, pokořil nadšený traktorista další výzvu. Tentokrát zdolal nejvyšší místo v Evropě, kam lze dojet s traktorem. S historickým strojem vyjel na vrchol Grossglockner Hochalpenstrasse ve výšce 2.450 metrů nad mořem.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!