FORTERRA HD finalistou evropského ocenění Tractor of the year 2017

16 listopadu 2016, 17:57

Prestižní celoevropská soutěž Tractor of the year 2017 oznámila vítěze v jednotlivých kategoriích. Slavnostní vyhlášení proběhlo v rámci mezinárodního zemědělského veletrhu EIMA v italské Bologni. Do finále soutěže se poprvé v historii probojovala i značka ZETOR reprezentovaná inovovaným modelem ZETOR FORTERRA HD 140, který se zařadil po bok šesti nejúspěšnějších finalistů v kategorii Tractor of the year.

Mezinárodní ocenění nejlepšího traktoru na evropském trhu uděluje porota složená z 25 nezávislých novinářů specializovaných na zemědělskou techniku z 23 států Evropy. Porotci hodnotí stroj jako celek a kladou důraz na technické aspekty, design, ergonomii a kvalitu stroje a v neposlední řadě traktor hodnotí při práci v reálných podmínkách.

20161109_TOTY 3

 „V soutěži Tractor of the year jsme poprvé a okamžitě jsme se stali finalisty. Je to ohromný úspěch ZETORU a všech našich zaměstnanců, na což jsme všichni patřičně hrdí. Potvrdilo se, že podpora investic do vývoje nových modernizovaných strojů a představení nových modelových řad, je tou správnou cestou, kterou se společnost vydala. V rámci průběhu soutěže jsme měli jedinečnou příležitost prezentovat dovednosti traktoru ZETOR odborníkům z celé Evropy, čehož si nesmírně vážíme. Traktor FORTERRA HD v minulosti již získal několik prestižních cen, úspěch v celoevropské soutěži Tractor of the year je však bezesporu zatím nejvyšším vyznamenáním,“ říká Margaréta Víghová, ředitelka Úseku korporátní komunikace ZETOR TRACTORS a.s.

Soutěž je vyhlašována každoročně a v letošním jubilejním 20. ročníku bojovala FORTERRA HD o první místo se šesti traktory jiných značek. Vítězem v kategorii Tractor of the year se stala konkurenční značka. Více informací naleznete ZDE.

Traktory známých zemědělských značek musely projít několikakolovým výběrem. První kolo proběhlo na jaře, kdy každý ze soutěžících prezentoval svůj stroj před porotou a ta následně vybrala pro každou ze čtyř vypsaných kategorií finalisty. FORTERRA HD byla nominovaná v kategorii Tractor of the year.

20161109_TOTY 1

Související články

Traktorista zdolal Alpy na historickém ZETORU 25
Traktorista zdolal Alpy na historickém ZETORU 25

Martin Havelka dosáhl opět velkého úspěchu. Poté co na začátku léta podnikl se svým traktorem ZETOR 25 čtyřdenní cestu do Polska na sraz traktorových veteránů, pokořil nadšený traktorista další výzvu. Tentokrát zdolal nejvyšší místo v Evropě, kam lze dojet s traktorem. S historickým strojem vyjel na vrchol Grossglockner Hochalpenstrasse ve výšce 2.450 metrů nad mořem.

ZETOR představuje modernizovanou modelovou řadu PROXIMA
ZETOR představuje modernizovanou modelovou řadu PROXIMA

Modernizované motory a upravený design, to vše právě přináší rodina modernizovaných traktorů modelové řady PROXIMA. Světová premiéra strojů proběhla v Polsku u příležitosti slavnostního představení nového sídla.

Inspirace přírodou a hra s fantazií, to jsou kalendáře pro rok 2017
Inspirace přírodou a hra s fantazií, to jsou kalendáře pro rok 2017

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. uvádí na trh nové edice kalendářů pro rok 2017. První z nich představuje průřez produktovým portfoliem červených traktorů a druhá, limitovaná edice představí 12 nedořečených příběhů, které si pohrají s fantazií diváka. Kalendáře budou v prodeji od 20. října.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!