ZETOR FINANCE nabízí snadné financování zemědělské techniky

21 listopadu 2016, 17:54

Produkt ZETOR FINANCE nabízí bezúročný úvěr, se kterým nejsou spojené žádné další administrativní poplatky. Financování traktorů ZETOR s nulovým navýšením, tedy úrokem 0% p.a., je umožněno už při 0% akontaci. Splátky lze rozložit na  12 až 72 měsíců pro zákazníky ze Slovenska, či na 24 až 70 měsíců pro zákazník z Česka. Mezi finanční nástroje využívané k této službě patří zákaznický úvěr a také finanční leasing.

zetor-finance-141x150„S ČSOB Leasing na produktu ZETOR FINANCE spolupracujeme již od roku 2011. Je to jedinečná příležitost, jak si pořídit výhodně náš traktor a neřešit další náklady. Těší nás proto rostoucí zájem o tento finanční produkt, kterým se snažíme našim zákazníkům vyjít vstříc,“ říká Lukáš Krejčíř, ředitel Finančního úseku ve společnosti ZETOR TRACTORS a.s.

Financování pomocí produktu ZETOR FINANCE se vztahuje na celou produktovou řadu traktorů ZETOR i příslušenství ZETOR SYSTEM. Finanční produkt je proto zajímavý jak pro samostatně hospodařící zemědělce, tak velká družstva nebo zákazníky v komunální sféře. Jedinou podmínkou pro získání úvěru je, že zákazník musí být podnikatel. Na spotřebitele se tento druh financování výrobků značky ZETOR nevztahuje.

„Největší výhodou pro koncové zákazníky je bezúročné financování. Nabídka je tedy mnohem výhodnější než např. financování s podporou PGRLF v programu Zemědělec. Zákazník nemusí žádat o dotaci či podporu, a může si tak ušetřit finanční limit z PGRLF pro jiné investiční potřeby,“ říká Jan Kulhánek z českého zastoupení ČSOB Leasing.

„Hlavním problémem většiny podnikatelů je nedostatek peněz. Zvýhodněné financování umožní zákazníkovi bez dodatečných nákladů obstarat si traktor ihned, místo toho aby si na něj musel (v některých případech až roky) šetřit. To v praxi znamená, že se nemusí trápit se starou technikou, která vyžaduje často vysoké náklady na údržbu, a místo toho může nechat svůj nový traktor ZETOR, aby si na splátky financování vydělával sám,“ vysvětluje Peter Fencl, business development manager ze slovenského zastoupení ČSOB Leasing.

Nabídku ZETOR FINANCE lze sjednat u autorizovaného prodejce ZETOR nebo obchodních zástupců ČSOB Leasing. Věrným klientům, kteří finanční produkt značky ZETOR využívají dlouhodobě, nabízí ZETOR FINANCE několik dalších benefitů. Patří mezi ně například řada slev v případě kofinancování služby s produktem ČSOB Leasing nebo bezplatné dotační poradenství.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!