Truck-Grand-Prix 2017 – Kögel to rozbalí na stánku R27

15 června 2017, 11:51

Společnost Kögel se jako oficiální sponzor týmu Hahn Racing osobně zúčastní také 32. mezinárodního závodu ADAC Truck Grand Prix, který se uskuteční 30. června až 2. července 2017 na okruhu Nürburgring.

Kögel to rozbalí na stánku R27
TRUCK GRAND-PRIX 30.6. – 2.7. 2017

Společnost Kögel prezentuje na svém stánku R27 návěs Kögel Lightplus se zvláště optimalizovaným užitným zatížením a hmotností, který umožňuje nejen méně jízd při předem dané roční tonáži, ale také vylepšuje ekologickou stopu. Kromě hodiny určené na autogramiádu se čtyřnásobným mistrem Evropy Jochenem Hahnem, akce pro profesionální řidiče a prodeje zboží pro fanoušky společnosti Kögel se na stánku Kögel chystá řada dalších překvapení.

Akce Meet & Greet s čtyřnásobným mistrem Evropy Jochenem Hahnem
Na stánku Kögel se mohou všichni fanoušci blíže seznámit se šampionem závodů nákladních automobilů Jochenem Hahnem. Při akci Meet & Greet, která se uskuteční dne 1. července 2017 v 17:00 hodin ve stánku Kögel, bude Jochen rozdávat nejen autogramy, ale rád odpoví také na všechny otázky.

Veřejně prospěšná sbírka ve prospěch fondu pomoci „Trucker’s World – Fahrer helfen Fahrern e.V.“
Za malý finanční příspěvek ve prospěch fondu pomoci „Trucker’s World – Fahrer helfen Fahrern e.V.“ si můžete během Truck Grand Prix 2017 na stánku společnosti Kögel R27 vybrat moderní sluneční brýle Kögel v edici 2017 nebo slamák Kögel na ochranu proti slunci.

Nic pro slabé povahy! Průzkum týkající se nového návěsu Trucker Trailer od společnosti Kögel
Kögel hledá nápady pro nový návěs Trucker Trailer. Vítány jsou všechny nápady, které řidičům z povolání usnadní jejich všední práci s návěsy. Jako malé poděkování obdrží všichni účastníci průzkumu od hostesky společnosti Kögel osvěžující nápoj a zdarma poukaz na umytí vozu, který lze uplatnit v některém autoservisu VEDA v Německu, který je zapojen do této akce. Všechny podané návrhy ohodnotí oddělení vývoje společnosti Kögel z hlediska realizovatelnosti a poté je případně zařadí do vývoje návěsů Trucker Trailer.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!