TÜV report 2015: MAN posílil svoji vedoucí pozici spolehlivého výrobce nákladních vozidel

9 listopadu 2015, 14:21

Podle zprávy německé nezávislé společnosti TÜV, respektovaného lídra v poskytování inspekčních a certifikačních služeb, nejvíc nákladních vozidel, která absolvovala pravidelnou technickou kontrolu bez chyb, bylo značky MAN, takže jasně vynikají nad vozidly konkurenčních značek.

V aktuální zprávě společnosti TÜV o užitkových a nákladních vozidlech (TÜV Report Nutzfahrzeuge 2015) značka MAN již čtvrtý rok po sobě zazářila nejvyšším počtem vozidel, která prošla technickou kontrolou TÜV bez jediné chyby. Nákladní vozidla modelových řad TGL, TGM, TGS a TGX vynikají nejmenším procentem chyb ve všech hodnocených kategoriích stáří vozidel. Z jednoročních trucků až 85,9% nemělo při technické kontrole žádné chyby, čímž MAN opět překonal rekord z předcházejícího roku. Bez chyb absolvovalo celkovou technickou kontrolu také nadprůměrné procento vozidel MAN starších věkových kategorií (2 až 5 let), přičemž Report TÜV 2015 konstatuje, že 65,6% pětiletých tahačů je novým rekordním číslem.

Pravidelná profesionální údržba se vyplatí
"Po čtvrté za sebou je MAN na špičce ve zprávě nezávislé společnosti TÜV o užitkových a nákladních vozidlech. Jsme na tento fakt nesmírně hrdi,"řekl Heinz-Jürgen Löw, ředitel pro prodej a marketing ve společnosti MAN Truck & Bus. "Fakt, že nadprůměrné množství nákladních vozidel MAN prošlo hlavní kontrolou bez chyb, potěší naše zákazníky, protože jim to ušetří finanční náklady. Vyhodnocení ukazuje, že i po prodeji je MAN spolehlivý partner a zákazníci mohou počítat s tím, že v našich servisech jsou v dobrých rukách."

Dokazuje to též rostoucí počet servisních kontraktů. Pravidelná profesionální údržba se provozovatelům nákladních a užitkových vozidel MAN jednoznačně vyplácí: vozidla z jejich flotil jsou připravená vyrazit do práce, nemusí se potýkat s prostoji zaviněnými náhlým servisem ze zanedbané údržby.

Report TÜV o užitkových a nákladních vozidlech připravují inspekční střediska TÜV ve spolupráci s německých specializovaným časopisem Verkehrsrundschau, přičemž se v něm analyzují výsledky každoročních technických kontrol užitkových a nákladních vozidel ve věku od jednoho do pěti roků. Zprávu v německém jazyce možno stáhnout na adrese: www.vdtuev.de nebo www.verkehrsrundschau.de/tuev-report

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!