Opravárenské sady brzdových třmenů značky GTS

23 listopadu 2016, 21:49

Firma CHLADNÍČEK autodíly s.r.o.  rozšířila sortiment o produkty značky GTS. Jde o široký seznam produktů na všechny běžné typy brzdových třmenů, které jsou montované v evropských nákladních vozech, přívěsech a návěsech. Značka GTS se pyšní srovnatelnou kvalitou s opravárenskými sadami od samotných výrobců daných brzdových třmenů, ovšem za mnohem příznivější cenu.

Turecká společnost Geçgel Makine byla založena v roce 1981 a od roku 2000 stabilně vyrábí širokou škálu brzdových pák (manuálních i automatických) a již zmíněných opravárenských sad. Kromě brzdových dílů dodává i tlumiče pérování a odstavné nohy přívěsů i návěsů. Společnost si zakládá na záruce kvality, kterou vynucuje konkurenční prostředí tureckých výrobních firem z tohoto odvětví. Díky letitým zkušenostem, s prodejem a kvalitou tohoto sortimentu, jsme navázali spolupráci právě se značkou GTS, která naše náročná očekávání splňuje.

01

Kontaktujte prodejní oddělení na http://www.chladnicek.cz/cz/kontakt/ i s jinými dotazy ohledně sortimentu.

Tisková zpráva CHLADNÍČEK autodíly s.r.o.

Související články

EBS – brzdové komponenty a příslušenství
EBS – brzdové komponenty a příslušenství

Společnost European Braking Systems Ltd. byla založena v roce 2000 v Manchesteru (UK) a je předním Evropským nezávislým výrobcem a distributorem komponentů vzduchových brzd a příslušenství pro nákladní vozidla.

Vzduchojemy Orsan
Vzduchojemy Orsan

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. přináší na náš trh prémiové vzduchojemy značky Orsan, za velmi příznivé ceny.

Brzdové desky a obložení FRAS-LE na českém trhu
Brzdové desky a obložení FRAS-LE na českém trhu

Brazilská společnost FRAS-LE S/A působí na světovém trhu s třecím materiálem již více jak půl století. Na své domácí půdě firma pokrývá většinu trhu a dodává výhradně i jako originální výrobce do automobilek. V severní Americe působí přes 30 let a již druhé desetiletí získává své místo v Evropě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!