EBS – brzdové komponenty a příslušenství

7 listopadu 2016, 17:03

Společnost European Braking Systems Ltd. byla založena v roce 2000 v Manchesteru (UK) a je předním Evropským nezávislým výrobcem a distributorem komponentů vzduchových brzd a příslušenství pro nákladní vozidla.

Zaměstnanci EBS mají v průměru 30-ti leté zkušenosti v oblasti vývoje a výroby. Díky tomu si společnost vybudovala pevné postavení v Evropě, může směle soupeřit a dokonce i nahradit známější prémiové značky.

2
Společnost European Braking Systems Ltd  se zavazuje ročně investovat do nových projektů, pokračovat ve vývoji nových 1výrobků a poskytovat produkty, které jsou spolehlivé a ekonomicky přijatelné.

Společnost CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. má v nabídce sortiment tohoto předního evropského nezávislého výrobce a distributora a pro ČR má výhradní distribuční zastoupení. Pro další informace o těchto produktech, skladových zásobách, či cenách můžete kontaktovat prodejní oddělení na www.chladnicek.cz/cz/kontakt.

Další produkty můžete najít po přihlášení na e-shopu www.chladnicek.eu/.

Související články

Vzduchojemy Orsan
Vzduchojemy Orsan

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. přináší na náš trh prémiové vzduchojemy značky Orsan, za velmi příznivé ceny.

Brzdové desky a obložení FRAS-LE na českém trhu
Brzdové desky a obložení FRAS-LE na českém trhu

Brazilská společnost FRAS-LE S/A působí na světovém trhu s třecím materiálem již více jak půl století. Na své domácí půdě firma pokrývá většinu trhu a dodává výhradně i jako originální výrobce do automobilek. V severní Americe působí přes 30 let a již druhé desetiletí získává své místo v Evropě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!