TRW PROEQUIP se chystá v roce 2016 zkompletovat nabídku brzd pro těžké nákladní vozy

22 února 2016, 14:51

Program TRW pro těžký užitková vozidla (HCV), který na trhu vystupuje pod značkou TRW Proequip, oznamuje, že v roce 2016 přidá brzdové kotouče a třmeny a vytvoří tak kompletní nabídku brzdového sortimentu pro HCV.

Dennis Christ, HCV Channel Marketing Manager TRW, vysvětluje: "Naše podnikání jde i nadále od úspěchu k úspěchu. V roce 2015 jsme dosáhli růstu o 10 procent v prodejích na klíčových trzích; fantastický výsledek poháněný strategickým, produktovým a digitálním rozvojem.

"Tento údaj je impozantní v tak přeplněném a neustále rostoucím trhu. Jsme opravdu rádi, když vidíme čeho můžeme dosáhnout, když  našim zákazníkům nabídneme kompletní HCV brzdový balíček.

"Aftermarket pro těžká užitková vozidla dlouho čekal na alternativního dodavatele kompletního sortimentu brzd v prémiové kvalitě –  a v roce 2016 se jím staně TRW Proequip"

V průběhu příštích 12 měsících firma dodá kompletní systém vzduchových brzd; která zahrnuje více než 100 ECE R90 homologovaných brzdových kotoučů, a program repasovaných brzdových třmenů. Tyto programy budou doplňovat již existující program brzdových destiček TRW Proequip a utvoří tak kompletní nabídku brzdových komponentů pro těžká užitková vozidla.

"Ideologie kompletního "balíčku" sahá daleko za naši produktovou nabídku" pokračuje Dennis.

"Díky našemu digitálnímu rozvoji mají nyní naši zákazníci větší a pohodlnější přístup k našim dílům než kdy předtím. S vylepšeními, jakou jsou TRW aplikace pro vyhledávání dílů nebo integrovaným online katalogem. Kromě toho Tech Corner, bezplatný online portal s technickými informaceni, nám umožňuje sdílet naše bohaté odborné znalosti s našimi zákazníky."

"TRW Aftermarket je součástí divize ZF Active & Passive Safety Technology. Tato podpora, spolu s neustálým zaměřením na služby zákazníkům a závazkem k vývoji produktu znamená, že  náš HCV program je v dobré pozici, aby odpovídal naší vedoucí pozici v celém segmentu osobních automobilů, a stal se jedním z největších dodavatelů brzdových dílů na HCV trhu s autopříslušenstvím, "uzavřel Dennis.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!