Knorr-Bremse zvolena „nejlepší značkou“ v odvětví užitkových vozidel

24 srpna 2015, 8:28

Po desáté v řadě společnost Knorr-Bremse vyhrála titul „nejlepší značka“ v odvětví užitkových vozidel – kategorie brzdové systémy.

K převzetí ceny předstoupil před publikem složeným z významných představitelů německého průmyslu v oboru užitkových vozidel pan Bernd Spies, předseda představenstva Knorr-Bremse, divize užitkových vozidel v místě konání slavnostního předání ve městě Fellbach nedaleko Stuttgartu. “Jsme velmi hrdí na to co toto ocenění reprezentuje,” řekl Spies, “Zvláště proto, že v tomto případě jsou to naši koncoví zákazníci, kteří poskytují objektivní měřítko hodnocení naší práce. Spokojenost našich zákazníků je klíčovým ukazatelem úspěchu společnosti Knorr-Bremse. Výhra tohoto ocenění po desáté v řadě je pro nás v době, kdy naše firma slaví 110. výročí, skvělou motivací k vytváření skutečné přidané hodnoty pro naše zákazníky. A to je hlavní zásadou všeho co děláme.“

Jednou ročně, vydavatelství EuroTransportMedia (ETM) vyzve čtenáře svých tří magazínů o užitkových vozidlech k volbě nejlepšího vozidla a značky v tomto odvětví průmyslu. Ocenění udělené experty v tomto oboru je široce respektováno jako záruka kvality, bezpečnosti a spolehlivosti výtězných značek a produktů, stejně tak jako důležitého ukazatele image značky.

Skupina Knorr-Bremse je světový lídr v produkci brzdových systémů pro kolejová a užitková vozidla. Po více než 100 let je společnost průkopníkem vývoje, produkce, marketingu a servisu nejmodernějších brzdových systémů. V oblasti systému kolejových vozidel, produkty portfolia také obsahují inteligentní přístupový systém, HVAC systém, přeměnu energie, kontrolní komponenty a systémy stěračů skel, stejně jako platforma zástěných dveří, třecích materiálů, řídících asistenčních systémů a kontrolu technologie. Knorr-Bremse také nabízí řídící simulátory a internetové studijní programy pro optimální výcvik školitelů. V sektoru užitkových vozidel, produktová řada zahrnuje kompletní brzdové systémy s řídícím asistenčním systémem, torzní tlumiče vibrací, související s pohonným systémem nebo pohonnou jednotkou a převáděcím kontrolním systémem pro lepší energetickou účinnost a spotřebu paliva.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!