Prima jede… za vámi… se Scanií

7 května 2015, 9:06

V loňském roce realizovala televize Prima velice úspěšnou zpravodajskou roadshow Prima jede… za vámi, v jejímž průběhu s mobilním studiem navštívila několik měst napříč českou republikou a přiblížila tím zpravodajství blíže svým divákům. Není tedy překvapením, že i v letošním roce vyráží zpravodajský tým opět na cesty. O těžkou práci v čele nepřehlédnutelné soupravy se postará nový tahač Scania R 410 s úsporným a ekologickým motorem Euro 6 o výkonu 410 k.

Zpravodajský kamion televize Prima navštíví v období 2. května až 8. srpna celkem 15 českých, moravských a slezských měst, že kterých živě odvysílá svou hlavní zpravodajskou relaci, Zprávy FTV Prima. O transport technologiemi nabitého návěsu se už v loňském roce starala starší Scanie řady T, která i přes svůj pokročilý věk prokázala výborné vlastnosti a hlavně spolehlivost. Při plánování letošní roadshow proto byla Scania opět horkým favoritem pro zajištění přepravy unikátního nákladu. Díky spolupráci společností FTV Prima, spol. s r.o. a Scania Czech Republic, s.r.o. se do čela návěsové soupravy dostal zbrusu nový tahač Scania R 410 s třináctilitrovým motorem o výkonu 410 koňských sil, který stojí v čele úspornosti současné technologické špičky agregátů Euro 6.

„Moc dobře si uvědomujeme, že realizační tým hlavní zpravodajské relace televize Prima vyžaduje pro zajištění natáčení vozidlo, kterému může stoprocentně důvěřovat,“ uvedl ke spolupráci Marián Černoch, obchodní ředitel společnosti Scania Czech Republic, s.r.o. „Proto jsem rád, že jsme mohli pro tyto účely nabídnout jeden z nejspolehlivějších tahačů současnosti. Navíc ve velmi ekonomicky úsporné variantě, která je šetrná k životnímu prostředí a znamená minimální zátěž pro samotná centra měst, do kterých zpravodajská roadshow zamíří.“

Kromě živého vysílání Zpráv FTV Prima se mohou diváci přímo na místě setkat se svými oblíbenými hvězdami z televizní obrazovky nebo se pobavit na odpoledním doprovodném programu, který začíná každou sobotu od 15 hodin.

Program roadshow:
2.5.   – Pardubice
9.5.   – Brno
16.5. – Ostrava
23.5. – Plzeň
30.5. – České Budějovice
6.6.   – Poděbrady
13.6. – Náchod
20.6. – Praha
27.6. – Ústí nad Labem
4.7.   – Tábor
11.7. – Teplice
18.7. – Česká Lípa
25.7. – Písek
1.8.   – Mělník
8.8.   – Žatec

Tisková zpráva Scania Czech Republic s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!