Vozové parky ujedou s protektory Bandag ještě více kilometrů

31 března 2016, 12:17

Bandag, vedoucí světová značka protektorů prémiové kvality, představil v Evropě nízkoprofilové protektory pro velké návěsy s ultra širokými pneumatikami: Bandag Rib Regional-Ultra Wide Base. Tento vyspělý protektor nabízí majitelům vozových parků řadu výhod, mimo jiné v podobě dlouhé životnosti, excelentní hospodárnosti a vynikající bezpečnosti na mokru. Výsledná dlouhá životnost a minimální prostoje přispívají k velmi nízkým celkovým nákladům na pneumatiky na kilometr. Provozovatelé tak mohou ještě lépe využít hodnotu cenné kostry pneumatiky a dosáhnout vyšší efektivity.

Bandag BRR-UWB vychází z již osvědčené dlouhé životnosti, vysoké odolnosti vůči opotřebení a nízkého valivého odporu. Nyní také umožňuje evropským provozovatelům vozových parků dostát výzvám regionální dopravy a zároveň vytěžit maximum z cenné kostry pneumatiky.

Harald Van Ooteghem, vedoucí oddělení pneumatik pro nákladní vozidla a autobusy, k tomu říká: „Regionální doprava klade před řidiče i manažery vozových parků celou řadu výzev, ať se jedná o změny užitečné hmotnosti, zkrácené trasy nebo nepředvídatelný stav vozovky… Bandag proto vyvinul protektor BRR-UWB, který využívá excelentních výkonů, spolehlivosti, odolnosti a životnosti ultra širokých pneumatik pro návěsy a umožňuje ještě větší prodloužení jejich životnosti díky bezkonkurenčnímu procesu protektorace Bandag.“

Konstrukce Bandag pro specifické aplikace
Jedinečný dezén a směs protektoru BRR-UWB jsou založeny na principu konstrukce Bandag pro specifické aplikace. Díky tomu je nový protektor dokonale přizpůsoben pro použití na velkých návěsech v regionální dopravě. Tento velmi odolný dezén může být však používán také na hnací nápravě v městském provozu, například u městských autobusů. Majitelé vozových parků tak mohou chránit cenné kostry pneumatik před důsledky náročného městského provozu.

Vyspělá technologie
Vyspělý dezén protektoru Bandag BRR-UWB kombinuje nižší hloubku dezénu pro nižší valivý odpor a spotřebu paliva s rovnými drážkami, které účinně odvádějí vodu a zajišťují vyšší úroveň bezpečnosti při jízdě na mokru. Bandag BRR-UWB je tak nejlepším řešením pro zvýšení výkonů a prodloužení životnosti ultra širokých pneumatik a zároveň poskytuje stejnou nebo dokonce ještě vyšší úroveň bezpečnosti a hospodárnosti. Plochý dezén se navíc snadno přizpůsobí kostrám s různou šířkou.

Total Tyre Life
Protektory Bandag BRR-UWB, které prodlužují životnost a zvyšují výkony nízkoprofilových ultra širokých pneumatik pro jednoduchou montáž na velkých návěsech, jsou součástí programu „Total Tyre Life“ výrobce prémiových pneumatik Bridgestone, který pomáhá provozovatelům zvyšovat výkony a snižovat celkové náklady v průběhu celého životního cyklu pneumatik.

Protektory Bandag BRR-UWB budou k dispozici pro kostry pneumatik Bridgestone a dalších prémiových pneumatik v rozměrech 445/45 R 19,5, 455/50 R 22,5 a 435/45 R 22,5.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!