Scania představí novou řadu vozidel do náročných podmínek

25 srpna 2017, 12:03

Jsou robustní, ale zároveň elegantní a dokonale navržená pro ty nejnáročnější úkoly. Už za pár dní představí společnost Scania zcela novou řadu vozidel pro stavební segment.

Slavnostní odhalení můžete sledovat živě na www.nextgenscania.com 4. září od 19:30.

„Společnost Scania má po celém světě miliony fanoušků a společně se zákazníky a řidiči jsme je pozvali, aby se k nám připojili k této významné události,“ říká Erik Ljungberg, senior viceprezident pro korporátní komunikaci.

V nadcházejících dnech bude společnost Scania poskytovat na sociálních sítích krátká videa, která postupně poodhalí novou řadu vozidel. „Víme, že mnozí mají zájem vidět, co Scania už za pár dní představí, a přestože si to nejlepší necháme až na samotné slavnostní představení, můžeme i tak slíbit vzrušující záběry.“

S novou řadou, která se zaměřuje na stavební segment, chce Scania zákazníkům nabídnout vozidla s odolnou konstrukcí pro ty nejnáročnější podmínky. A aby s nimi mohli být zákazníci i řidiči spokojení, vývoj trval několik let. Výsledek usilovné práce bude představen 4. září.

Od 19:30 uvidíte a uslyšíte vše podstatné o vlastnostech těchto vozidel. Během živého vysílání bude nová řada testována přímo na staveništi a sami se tak můžete podívat, jak vozy pracují v reálných situacích. Konstrukční řada představuje druhý krok v nových generacích nákladních automobilů společnosti Scania. Po představení všeobecně uznávaných nákladních vozů pro dálkovou přepravu, staví společnost Scania na technologických inovacích, aby se ujala další velké výzvy.

Připojte se k nám 4. září prostřednictvím živého vysílání nebo přes Facebook live a podívejte se na úžasné možnosti nových vozidel Scania. Aby vám nic podstatného neuniklo, můžete se také zaregistrovat na webu nextgenscania.com a dostávat tak včas upozornění na nejnovější videa a informace.

Podívejte se jak asi může vypadat?

Související články

Tetování od SCANIA zdarma. Jste připraveni nosit GRIFFINA?
Tetování od SCANIA zdarma. Jste připraveni nosit GRIFFINA?

SCANIA rozdává dárky a rovnou na celý život. Ve spolupráci s Bloody Blue Tattoo vám nabízí tetování zdarma. Který ze symbolů SCANIA si vyberete, je pouze na vás.

Scania bude mít největší střechu pokrytou solárními panely
Scania bude mít největší střechu pokrytou solárními panely

Střechy výrobního závodu ve Zwolle, o celkové rozloze téměř osmi fotbalových hřišť, budou už brzy pokryty solárními panely pro výrobu elektrické energie. Scania tak dbá na životní prostředí nejen u svých vozidel, ale také už při jejich výrobě.

Motory společnosti Scania poslední generace Euro 6 V8 snižují spotřebu paliva
Motory společnosti Scania poslední generace Euro 6 V8 snižují spotřebu paliva

Společnost Scania představuje novou generaci motorů Euro 6 V8, která stanovuje nový standard v oblasti spotřeby pohonných hmot. Tato nová generace motorů je reakcí společnosti Scania na sílící vývojový trend, jímž odvětví automobilové dopravy směřuje k těžším a delším nákladním soupravám, a znamená nový mezník v konstrukci motorů této společnosti.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!