Zetor na výstavách Agrokomplex a Země Živitelka

11 srpna 2017, 10:13

Srpen již tradičně patří výstavám Země Živitelka pořádané v Českých Budějovicích a Agrokomplexu konaném v Nitře na Slovensku. ZETOR je 44 let součástí těchto zemědělských veletrhů a nejinak tomu bude i v letošním roce.

ZETOR pozvánka na veletrh

Na stánku společnosti si návštěvníci budou moci prohlédnout traktory modelových řad FORTERRA a PROXIMA v emisním řešení STAGE IV. Modernizované stroje jsou ceněny pro nízké provozní náklady, úspora může dosáhnout až 19% v závislosti na vykonávané činnosti.

Největší novinkou na stánku, bude nový MAJOR HS. „Nový traktor je určen pro zákazníky, kteří preferují u strojů dané výkonností třídy vyšší komfort a zároveň kladou důraz na nízké provozní náklady. MAJOR HS je univerzální kolový stroj, vhodný k agregaci se zemědělskými stroji, ale i pro dopravu. Své uplatnění najde na menších a rodiných farmách a práci zastane i v komunálních službách,“ říká Robert Todt, ředitel Úseku prodeje a marketingu ZETOR TRACTORS a.s.

Na stáncích budou přitomni i servisní technici, kteří rádi zájemcům poradí, jak správně pečovat a starat se o svůj traktor. Kdo uvažuje o nákupu nové techniky, může se seznámit s nabídkou bezúročného financování.

Agrokomplex v Nitře na Slovensku se letos koná v termínu od 17. 8. do 20. 8. 2016 a stánek ZETORU bude situován na volné ploše. Výstava Země Živitelka v Českých Budějovicích proběhne od 24. 8. do 29. 8. 2016 a ZETOR naleznete v pavilonu Z.

Související články

ZETOR získal ocenění Marketér roku
ZETOR získal ocenění Marketér roku

Česká marketingová společnost (ČMS) letos již podvanácté udělila prestižní cenu Marketér roku. Tu získávají firmy a osobnosti, které významným způsobem zasáhly do vývoje marketingové teorie i praxe. Vítězem letošního ročníku soutěže se stala ZETOR TRACTORS a.s. a její marketingová strategie k představení designového konceptu ZETOR by Pininfarina na mezinárodních trzích. Ocenění patří celému týmu, který […]

ZETOR představí nový model Major HS
ZETOR představí nový model Major HS

ZETOR bude na výstavě Celoslovenské dni pole poprvé představovat nový model Major HS. Výstava se bude konat ve dnech 6.-7.6.2017 ve Dvorech nad Žitavou.

ZETOR rozjíždí opět svou show
ZETOR rozjíždí opět svou show

Na cestu dlouhou několik tisíc kilometrů po celé Evropě se vydávají už posedmé traktory značky ZETOR v rámci oblíbené ZETOR TRACTOR SHOW. Od května do října navštíví traktory během akce celkem devět evropských zemí a představí novinky na 60 místech. Svou lokální premiéru letos zažije akce v Chorvatsku a v Rakousku. Prezentaci brněnských traktorů si každoročně […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!