ZETOR rozjíždí opět svou show

23 května 2017, 9:47

Na cestu dlouhou několik tisíc kilometrů po celé Evropě se vydávají už posedmé traktory značky ZETOR v rámci oblíbené ZETOR TRACTOR SHOW. Od května do října navštíví traktory během akce celkem devět evropských zemí a představí novinky na 60 místech. Svou lokální premiéru letos zažije akce v Chorvatsku a v Rakousku. Prezentaci brněnských traktorů si každoročně nenechá ujít několik tisíc zájemců.

ZETOR TRACTOR SHOW je ojedinělou formou představení novinek a produktů z portfolia značky ZETOR. V letošním roce se veřejnost může těšit na představení nového MAJORU HS, nebo traktorů modelových řad PROXIMA a FORTERRA s emisním řešením STAGE IV.

„Stroje budou k vidění při reálných činnostech a budou agregovány s vybranou zemědělskou technikou. Zájemci si budou moci vyzkoušet například čelní nakladače ZETOR SYSTEM, “ říká Robert Todt, ředitel Úseku prodeje a marketingu ZETOR TRACTORS a.s.

„Letošní ročník jsme pojali nejen jako prezentaci novinek a praktickou ukázku našich traktorů, ale také jako poradenství zákazníkům v rámci tzv. aftersales služeb. Na místě jim budeme předávat informace, rady a tipy, jak co nejlépe pečovat o svůj stroj a jak využívat na maximum jeho vlastnosti a dovednosti,“ dodává Robert Todt.

ZETOR TRACTOR SHOW startuje již 22. května v Chorvatsku, kde ZETOR počátkem roku uzavřel spolupráci s novým distributorem. Akce tady bude mít svou premiéru a následně se přesune do Švýcarska, Rakouska, Polska, Litvy, Švédska, Nizozemska nebo Velké Británie a svou pouť uzavře v říjnu ve Francii. Plánováno je 60 zastávek v devíti zemích Evropy.

ZETOR TRACTOR SHOW byla za celou dobu konání akce k vidění ve více než 20 evropských státech, zorganizováno bylo téměř 400 zastávek a akcí se zúčastnilo přes 60.000 návštěvníků.

Související články

ZETOR vstupuje na ruský trh
ZETOR vstupuje na ruský trh

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. jedná o spolupráci s novým partnerem na dodávku a výrobu traktorů ZETOR v Rusku. Intenzivní jednání o navázání spolupráce probíhají se společností Kovrov Electromechanical Plant (KEMP) z Vladimirské oblasti v Rusku východně od Moskvy. Předmětem jednání je dodávka komponentů traktorů ZETOR a následná montáž strojů v partnerském závodě. Aktuálně je na cestě do Ruska první […]

ZETOR vjíždí na zambijský trh
ZETOR vjíždí na zambijský trh

Zambie je novou zemí na africkém kontinentu, kam ZETOR TRACTORS a.s. bude dovážet své stroje. Značka ZETOR zde nově navázala spolupráci s partnerem Agriserve Agro. 

ZETOR vstupuje na izraelský trh
ZETOR vstupuje na izraelský trh

Počátkem roku společnost ZETOR TRACTORS a.s. uzavřela spolupráci s novým distributorem z Izraele, společností A. L. Tractors & Agricultural Machinery LTD. Jejím prostřednictvím jsou traktory značky ZETOR nově dodávány nejen do Izraele, ale také do Jordánska. S novým obchodním partnerem posiluje značka ZETOR své pozice ve světě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!