ZETOR představí nový model Major HS

5 června 2017, 8:13

ZETOR bude na výstavě Celoslovenské dni pole poprvé představovat nový model Major HS. Výstava se bude konat ve dnech 6.-7.6.2017 ve Dvorech nad Žitavou.

Během dvou výstavních dnů si mimo této novinky mohou návštěvníci prohlédnout a vyzkoušet řadu strojů ze současné modelové řady, a to Forterru HD 150, Forterru 140 CL, Proximu HS 120, Proximu GP 110, Proximu CL 100 a nejnovější Major HS 80.

Výstavní dny:
Úterý 6.6. 9:00-16:00
Středa 7.6. 9:00-15:00

Podrobný program a více informací o výstavě najdete ZDE.

 

Související články

ZETOR udržuje své pozice i navzdory nepříznivému vývoji v Evropě
ZETOR udržuje své pozice i navzdory nepříznivému vývoji v Evropě

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. vykázala v hospodaření za rok 2016 zisk ve výši 102 milionů Kč před zdaněním. I přes kladný výsledek čelí brněnský výrobce traktorů odbytové krizi, která prostupuje již třetím rokem napříč trhy západního světa. Prodeje zemědělské techniky v Evropě se propadly, ve srovnání s rokem 2015, o 9%, což je nejhorší výsledek trhů od roku 2009. 

ZETOR vstupuje na ruský trh
ZETOR vstupuje na ruský trh

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. jedná o spolupráci s novým partnerem na dodávku a výrobu traktorů ZETOR v Rusku. Intenzivní jednání o navázání spolupráce probíhají se společností Kovrov Electromechanical Plant (KEMP) z Vladimirské oblasti v Rusku východně od Moskvy. Předmětem jednání je dodávka komponentů traktorů ZETOR a následná montáž strojů v partnerském závodě. Aktuálně je na cestě do Ruska první […]

ZETOR rozjíždí opět svou show
ZETOR rozjíždí opět svou show

Na cestu dlouhou několik tisíc kilometrů po celé Evropě se vydávají už posedmé traktory značky ZETOR v rámci oblíbené ZETOR TRACTOR SHOW. Od května do října navštíví traktory během akce celkem devět evropských zemí a představí novinky na 60 místech. Svou lokální premiéru letos zažije akce v Chorvatsku a v Rakousku. Prezentaci brněnských traktorů si každoročně […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!