Páté vlastní servisní zázemí MAN

25 září 2018, 15:02

S účinností od 1. 07. 2018 převzala společnost MAN Truck & Bus od společnosti Autocentrum-West s.r.o. podnikatelské aktivity na poli poskytování služeb v oboru servisu vozidel MAN. Vznikl opěrný bod MAN Truck & Bus Center Plzeň, který se řadí do sítě vlastních servisních zázemí ke čtyřem stávajícím: v Praze Čestlicích, v moravském Rousínově, v katastru obce Postřižín nedaleko Prahy a v Ostravě.

„Převzetí areálu a podnikatelských aktivit v Plzni úzce souvisí se strategií společnosti MAN Truck & Bus Czech Republic s.r.o.,“ říká Ing. Jiří Sedláček, vedoucí poprodejních služeb – vlastních servisů společnosti MAN Truck & Bus Czech Republic s.r.o. Od prvního července letošního roku tak funguje v Plzni páté vlastní servisní zázemí značky MAN v ČR.

Tradičně vysoká kvalita

MAN Truck & Bus Center Plzeň navazuje na dlouhodobou činnost smluvního servisu Autocentrum-West a poskytuje všechny standardní servisní a diagnostické služby vozidel MAN mimo klempířských lakovacích prací. Stávající zaměstnanci plzeňského centra nabízí služby obvyklého vysokého standardu značky MAN.

Čtyři průjezdná stání pro silniční soupravy ve více než dostačující délce 42 m, bohatě zásobený sklad náhradních dílů a rozlehlé parkovací plochy pro těžká nákladní vozidla nebo silniční soupravy jsou zárukou spokojenosti zákazníků.

MAN Truck & Bus Center Plzeň má z hlediska majitelů či provozovatelů vozidel MAN ve spádové oblasti opravdu vysoký potenciál. Cílem je postarat se o zákazníka opravdu komplexně. Tedy poskytnout servis nejen pro vozidla MAN, ale i pro přípojná vozidla silničních souprav.

Výrazná přidaná hodnota

MAN je značka s vysokým kreditem. Mezi řidiči, majiteli, provozovateli či zákazníky, stejně jako mezi ostatními účastníky silničního provozu obecně, a podnikateli v silniční dopravě speciálně, je známa svojí seriózností a vysokým standardem kvality výrobků a poskytovaných služeb. Takové charakteristiky bylo dosaženo nejen důsledným prosazování dlouhodobě vyzkoušených a vyzrálých konstrukčních řešení nákladních vozidel s vysoce efektivním provozem, ale též udržováním vysokého standardu znalostí a pracovních dovedností zaměstnanců.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!