Dva nové kufříky na nářadí Kögel pro dílny

19 září 2018, 17:36

Se dvěma novými kufříky na nářadí připravilo oddělení Kögel After Market dokonale vyladěnou sadu nástrojů pro všechny Kögel servisní partnery a dílny. Díky těmto kvalitním pracovním nástrojům v kvalitě typické pro značku Kögel mohou nyní dílny vykonávat služby zákazníkům ještě hospodárněji a spolehlivěji.

Dva nové kufříky na nářadí Kögel pro dílny

V 37dílné univerzální sadě Kögel Truck & Trailer najdete všechny běžné nástroje na odjištění elektrických kontaktů v tahačích a návěsech. 31dílná souprava Repair Tool pro nápravy návěsu Kögel KTA obsahuje veškeré potřebné nástroje pro údržbu agregátu nápravy Kögel.

Univerzální sada Kögel Truck & Trailer

Pomocí univerzální sady Kögel Truck & Trailer se mohou dílny vybavit na množství nejrůznějších kontaktů v krytech, paticích nebo objímkách. Tato sada je totiž vhodná pro všechny běžné tahače a návěsy na trhu. Kvalitní nástroje bezpečně odjistí elektrické kontakty, a to jednoduše a bez poškození – konektory a kontakty tak můžete používat i nadále. Aby bylo možné provádět práce efektivně, najdete v přehledu v návodu, který pracovní nástroj se hodí do jakého pouzdra konektoru a na jakém principu odjištění probíhá. Vysoká kvalita univerzální sady Kögel Truck & Trailer zajistí, že se nástroje nelámou, a kontakty a konektory tak zůstanou nepoškozené.

Souprava Repair Tool pro nápravy návěsu Kögel KTA

Svým dalším novým kufříkem na nářadí cílí Kögel na údržbu nápravy návěsu KTA. Ta byla vyvinuta podle nejnovějších technických poznatků speciálně pro návěsy vlastní značky – ale dokonce i tato spolehlivá náprava návěsu se snadnou údržbou musí pravidelně do servisu. Díky nové soupravě Repair Tool pro Kögel KTA se mohou dílny vybavit speciálními nástroji a montážními pomůckami tak, aby mohly provádět své služby zákazníkům spolehlivě a rychle. Souprava Repair Tool pro KTA přichází například s vybavením pro výměnu ramen nebo seřízení napojení nápravy. Potřebné nástroje jsou všechny součástí jednoho kufříku, včetně praktického páčidla, pohlcovače nárazů a úderové redukce při odstraňování a montáži víka brzdového třmenu. V případě potřeby lze každý díl jednotlivě přiobjednat.

„Cílem společnosti Kögel je, aby se uživatelé našich návěsů cítili bezpečně a aby obdrželi co nejlepší možnou kvalitu. Proto poskytujeme dílnám při jejich práci podporu v plné možné míre. Nejedná se pouze o ekonomickou nezbytnost, je to rovněž součástí zásad kvality naší firmy“, říká Massimo Dodoni, jednatel společnosti Kögel.

ZDROJ: Tisková zpráva Kögel Trailer GmbH & Co. KG

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!