Základní kámen digitalizace – Kögel Telematics Connectivity

18 září 2018, 13:01

S Kögel Telematics Connectivity nabízí výrobce od verze IAA 2018 všem stávajícím i budoucím zákazníkům novou profesionální a výkonnou databázi telematiky.

Kögel Telematics Connectivity

Telematickým modulem Kögel Trailer vybavené „Connected Trailer“ posílají data přímo do nové, výkonné databáze. Ta je založena na společném řešení se zavedeným a na výrobci nezávislým integračním softwarem NIC-place od společnosti kasasi z Kempten. Zákazníci společnosti Kögel Telematics tak mohou veškerá data týkající se trajlerů EBS, umístění, chlazení, pneumatik a návěsů importovat v reálném čase i do stávajících procesů a do nejrůznějších softwarových systémů.

Kögel Telematics Connectivity znamená maximální a spolehlivou dostupnost dat a dodává data týkající se telematiky podle potřeby a přesně podle požadavků a procesů zákazníka. Databáze shromažďuje všechny informace z telematického systému přes jedno jediné rozhraní, odpovídajícím způsobem data zpracovává a předává je do systémů třetích stran. V budoucnu bude samozřejmě probíhat péče o data přes webové portály Kögel Telematik a pro další systémy správy vozového parku přes Kögel Telematics Connectivity.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!