Textilní zásuvné latě Kögel FastFix

24 srpna 2018, 15:01

Všechna vozidla Kögel NOVUM umožňují vysokou míru individualizace. K tomu patří celá řada nových prvků individuální výbavy. Jedním z těchto prvků je nová textilní zásuvná lať Kögel FastFix. S hmotností pouze 495 gramů a osvědčeným upínacím uzávěrem je lehkou, rychlou a uživatelsky přívětivou náhradou dřevěných, hliníkových nebo ocelových latí.

Společnost Kögel si vzala za úkol výrazně zvýšit bezpečnost a ochranu řidičů. S textilními zásuvnými latěmi Kögel FastFix se to více než podařilo. V určitých situacích při nakládce zboží předepisuje VDI 2700 a směrnice Daimler 9.5 zádržný systém k zajištění nákladu na paletě. Příkladem je přeprava nápojů a přepravek. V běžné praxi jsou tyto zádržné systémy tvořeny většinou dřevěnými, hliníkovými nebo ocelovými zásuvnými latěmi. Manipulace s nimi je ale špatná, jejich ukládání je složité a při pádu představují značné bezpečnostní riziko. Díky textilním zásuvným latím Kögel FastFix jsou tyto problémy minulostí.

Snadná a rychlá manipulace

Textilní zásuvná lať Kögel FastFix je vyrobena z flexibilního pásového materiálu, takže je pro ni vždycky dost místa v každé schránce na nářadí. K rychlému, snadnému a bezpečnému zajištění nákladu je zavěšena na středové nebo rohové klanice. K tomu jsou na klanicích umístěny speciální přišroubované držáky, které je možné podle potřeby upevnit do jiné výšky. Pokud je lať zavěšena mezi dvě klanice, stačí ji vypnout upínacím uzávěrem tak, aby bylo dosaženo požadovaného zádržného efektu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!