Nové posádkové kabiny Scania na výstavě PYROCAR

22 srpna 2018, 13:05

V letošním roce představila Scania v rámci nové řady městských a distribučních vozidel také nové posádkové kabiny, které své uplatnění nacházejí především u hasičů. Kabina nové generace vyniká prostorností, variabilitou, komfortem a v neposlední řadě také bezpečností.

Nové posádkové kabiny Scania na výstavě PYROCAR

Veletrh PYROCAR, který se konal od 17. do 18. srpna v Přibyslavi, je největší podnik svého druhu v České republice. Na výstavu požární techniky se opět přišlo podívat několik desítek tisíc návštěvníků a registrováno bylo 352 hasičských vozidel.

„Pyrocar byl prvním veletrhem v České republice, na kterém jsme představili naše nové posádkové kabiny. Do Přibyslavi jsme přivezli 2 z nich typu CP28. V nabídce máme také ještě prodlouženou a vyšší variantu,“ říká Petr Smola. „Co se týče komfortu, variability a bezpečnosti, patříme na absolutní špičku. Společně s našimi výkonnými a spolehlivými motory i převodovkami pak tvoříme bezkonkurenční kombinaci pro jakýkoliv typ hasičského vozidla,“ dodává obchodní manažer pro speciální vozidla Scania.

Jeho slova potvrzuje i fakt, že mezi vystavenými vozidly hasičských útvarů z celé České republiky byla i řada Scanií. Hasičská vozidla s Griffinem ve znaku chrání Letiště Václava Havla, Pražský hrad a využívají je téměř všechny krajské sbory, jakož i řada útvarů dobrovolných hasičů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!