TimoCom: Čísla řeknou víc než tisíce slov

15 dubna 2015, 11:15

Hlavními prioritami firmy TimoCom jsou již osmnáct let kvalita a kvantita. Dokládá to koneckonců technický i podnikatelský vzestup tohoto poskytovatele IT služeb – softwarová firma s největší evropskou dopravní platformou a souvisejícími produkty a službami se během posledních několika let etablovala jako lídr evropského trhu.

Rozhodující podíl na jejím úspěchu má bezpochyby i 100.000 uživatelů, kteří denně pracují s více než 450 000 nabídek nákladů a volných vozů. Návštěvníci letošního veletrhu transport logistic v Mnichově se mohou znovu přesvědčit o tom, jak nezbytná jsou tato řešení pro podnikatelský úspěch.

Své špičkové produkty představí společnost TimoCom od 5. do 8. května 2015 všem, kdo se jakýmkoliv způsobem podílí na dopravě. TC Truck&Cargo®, TC eBid®, burzu skladových prostor i TC eMap®bude možno testovat na různých pracovištích, navíc jsou připraveny noví poskytovatelé telematiky, prémiová IT řešení, funkce a služby „made in Germany“. Marcel Frings, zástupce společnosti TimoCom, je přesvědčený, že návštěva největšího veletrhu v oboru se letos skutečně vyplatí: „Nabízíme novou paletu produktů, která je svou aktuálností i svým rozsahem a dosahem nepřekonatelná. TimoCom je v rámci celé Evropy synonymem bezpečnosti a efektivity, a to pochopitelně chceme ukázat návštěvníkům veletrhu přímo na místě pomocí přesvědčivých informací.“

Pro profesionály v dopravě je tedy návštěva stánku 317/418 v hale A5 nezbytná. Speditéři a dopravci, ale také výrobní a obchodní firmy či poskytovatelé dopravních a logistických služeb, kteří mají zájem o zakázky – ti všichni jsou srdečně zváni, aby se na vlastní oči přesvědčili, že produkty TimoCom jsou sázkou na jistotu.

Více informací najdete na www.timocom.cz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!