Slavnostní otevření nového sídla v Praze bylo velikým úspěchem

14 srpna 2015, 19:27

Dne 17. června otevřela společnost EUROPART své nové české sídlo v Praze. Zhruba na 150 zákazníků bylo pozváno, aby oslavilo tuto událost spolu se společností EUROPART.

CEO Pierre Fleck a Vladimír Boháč, Country manager pro Českou republiku, hovořili o vývoji společnosti. Pan Vladimír Boháč uvedl: "Jsem opravdu hrdý na to, že mohu prohlásit tuto událost za počátek nové éry společnosti EUROPART zde v České republice" a dále dodal, že: "díky  vhodně zvolenému umístění nové centrály a pobočky, která je v blízkosti  dálnic R10 a D11, jsme výrazně zlepšili dostupnost našich produktů a služeb pro naše zákazníky." S více než 150 m2 prodejní plochy a navazujícími 675 m2 skladu, který je denně zásobován z Německa, je společnost EUROPART schopna nabídnout rozšířené portfolio a též poskytnout lepší zákaznický servis.

Vedle mnoha zajímavých faktů a informací týkajících se společnosti EUROPART bylo zákazníkům nabídnuto bohaté pohoštění a tombola s atraktivními cenami, a kromě jiného také projížďka v závodním speciálu Truck racing teamu Františka „Frankieho“ Vojtíška. "Naši zákazníci byli opravdu nadšeni z možnosti osobního setkání s teamem „Frankie“ a p. Vojtíškem, a zároveň překvapeni zjištěním, kolik produktů řady EUROPART team pro servis a údržbu vozidla využívá“, dodává Vladimír Boháč, který pracuje pro společnost EUROPART od roku 2014, a který v ČR vede tým 20 zkušených zaměstnanců. "Velice se těším, až budu moci v srpnu přivítat naše zákazníky na Truck Prix na mosteckém autodromu."

„Vedle nově otevřeného sídla v Praze jsou v Čechách další dvě pobočky společnosti EUROPART. V Pardubicích a v Plzni. Česká republika je pro společnost EUROPART velmi důležitým trhem, neustále se snažíme naše služby vylepšovat a plánujeme i rozšíření sítě prodejních míst. Naším cílem je dosáhnout vedoucí pozice na trhu s náhradními díly pro nákladní vozidla, návěsy, autobusy a dodávky, a to nejen v ČR, ale i napříč celou střední a východní Evropou“.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!