Everybody Needs a Hero – febi Truck spouští novou kampaň

9 května 2024, 10:03

Díky kvalitním komponentům febi, které odpovídají OE, jsou nákladní vozidla v pohybu den co den, ať už míří kamkoliv a přepravují cokoliv. Febi Truck je průkopníkem na trhu s náhradními díly pro automobilový průmysl, který se zavázal podporovat neopěvované hrdiny, kteří udržují náš svět v pohybu.

Pod heslem „Everybody Needs a Hero” (každý potřebuje hrdinu) vytvořila febi, průkopnická značka na trhu náhradních dílů, rozsáhlou řadu marketingových materiálů pro účely kampaně na počest tvrdě pracujících lidí v dopravním průmyslu. Řidiči kamionů, často přehlížení hrdinové každodenního života, neúnavně udržují náš svět v pohybu. Tento fakt sloužil jako podstatná motivace k zapojení všech hráčů na trhu s náhradními díly pro automobilový průmysl prostřednictvím komplexní kampaně značky febi představující sortiment výrobků pro „BIG 8“ i mimo ni.

Dominic Lammert, ředitel divize Global Brand Management ve skupině bilstein, vysvětluje tuto motivaci, která je hnacím motorem kampaně: „S potěšením oznamujeme první celosvětovou kampaň zaměřenou na identitu nákladních vozidel. Tento projekt jsme před časem zahájili s jasným cílem upozornit na skryté hrdiny pracující v odvětví nákladní dopravy. Jsou to řidiči kamionů, jejichž domovem jsou silnice celého světa, a kteří často na několik dní opouštějí své rodiny, aby nás zásobovali zbožím.“

Febi oslovuje široké publikum pomocí emotivního videa o povědomí o značce:

Ana Todorovic, manažerka divize Brand Experience Management, vysvětluje: „Správci vozových parků a servisy jsou pravidelně pod časovým tlakem, aby zajistili maximální efektivitu a funkční nákladní vozidla. Protože nepojízdný nákladní automobil nevydělává žádné peníze, tak právě tito hrdinové potřebují partnera, na kterého se mohou spolehnout, a tím jsme my s naší značkou febi. Protože každý potřebuje hrdinu, že?“

Společnost febi očekává, že kampaň „Everybody Needs a Hero“ a její 360° komunikační přístup pomohou zavést značku na trzích, kde febi Truck ještě není zastoupen, ale že také vzbudí nadšení na trzích, kde febi již má své jméno.

„Díky našemu slibu, že nikdy nepřijmeme nic, co by bylo pod úrovní standardů kvality OE, a našemu závazku k budoucnosti mobility, jsme hrdí na to, že jsme dokonalým partnerem hrdinů, kteří udržují náš svět v pohybu. Silnou stránkou našeho týmu je nabídka kompletního sortimentu ve strategických produktových řadách pro všechna populární užitková vozidla, která se dnes používají, ale je důležité, abychom vždy sledovali, co přijde v budoucnu,“ shrnuje Björn Förthmann, Group Director Category & Brand Development Commercial Vehicles.

Celé jeho prohlášení můžete shlédnout zde:

Navštivte nově přepracované webové stránky febi zaměřené na nákladní vozy a zjistěte více o sortimentu febi Truck, a podívejte se také na video kampaně.

Nezapomeňte se také přihlásit k odběru newsletteru febi, aby vám neunikly žádné exkluzivní aktualizace a novinky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!