Kögel na výstavě užitkových vozidel IAA 2018

25 září 2018, 14:33

Společnost Kögel představila na IAA 2018 chladírenský návěs nejvyšší třídy Kögel Cool – PurFerro quality, skříňovou nástavbu k přepravě suchého materiálu v provedení z lehké konstrukce – Kögel Box Light a korbový sklápěcí návěs Kögel.

Chladírenský návěs nejvyšší třídy Kögel Cool – PurFerro quality

Chladírenský návěs nejvyšší třídy Kögel Cool – PurFerro quality

Společnost Kögel představí na výstavě užitkových vozidel IAA 2018 zdokonalenou verzi chladírenského návěsu Kögel Cool – PurFerro quality. Chladírenská skříňová nástavba nejvyšší třídy s optimalizovanými detaily není pouze přizpůsobena speciálním požadavkům, které trh klade na přepravu čerstvých a hluboce zmrazených potravin nebo farmaceutických výrobků, nýbrž je také díky různým prvkům volitelné výbavy vhodná pro univerzální použití. Díky rozsáhlé speciální výbavě je možný vyšší stupeň individualizace s vyladěním přesně podle potřeb zákazníka. Nová jsou především řešení, která pomáhají řidiči při každodenním používání.

Skříňová nástavba k přepravě suchého materiálu v provedení z lehké konstrukce – Kögel Box Light

Skříňová nástavba k přepravě suchého materiálu v provedení z lehké konstrukce – Kögel Box Light

Společnost Kögel představila na výstavě užitkových vozidel IAA 2018 studii nového návěsu Kögel Box Light v 3nápravové variantě s překližkovými stěnami a lehce izolovanou střechou. Nízkou vlastní hmotností v základní výbavě od 6100 kilogramů dosahuje návěs Kögel Box Light až o 730 kilogramů vyššího užitečného zatížení než skříňová nástavba k přepravě suchého materiálu Kögel Standard-Box. Tím nabízí nová skříňová nástavba k přepravě suchého materiálu v provedení z lehké konstrukce maximum užitečného zatížení, kvality přepravy a současně ochrany před povětrnostními vlivy a krádeží. Díky četným možnostem výbavy lze navíc vozidlo do značné míry individuálně přizpůsobit potřebám konkrétního zákazníka.

Vyšší užitečné zatížení korbového sklápěcího návěsu Kögel: s promyšlenější kombinací materiálů je to možné

Vyšší užitečné zatížení korbového sklápěcího návěsu Kögel: s promyšlenější kombinací materiálů je to možné

Esem společnosti Kögel pro veletrh IAA pro stavebnictví je korbový sklápěcí návěs Kögel s ještě vyšším užitečným zatížením. Umožňuje to rozšíření modulového systému o bočnice a zadní stěny z hliníku. Pro 2nápravový a 3nápravový korbový sklápěcí návěs s ložným objemem 24 m³ jsou tak k dostání nejen ocelové bočnice a výklopné zádi s různými tloušťkami, ale nově umožňuje společnost Kögel použití i bočnic a výklopné zádi z hliníku. Díky inteligentní technice spojování si mohou zákazníci společnosti Kögel sestavit podle oboru a potřeby individuální korbový sklápěcí návěs s různými tloušťkami stěn a dna, resp. z různých materiálů pro konkrétní účel použití.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!