Pozvánka: MAN a NEOPLAN na veletrhu CZECHBUS 2013

7 listopadu 2013, 22:49

Na letošním veletrhu CZECHBUS vystaví MAN Truck & Bus Czech Republic autobusy obou svých značek MAN a NEOPLAN určené pro městský, linkový a kombinovaný provoz.

Jako česká premiéra ozdobí expozici MAN Truck & Bus 10,5 m dlouhý městský nízkopodlažní autobus MAN Lion´s City M vyhovující emisní normě Euro 6. Vůz disponuje vznětovým motorem D0836 LOH60 o výkonu 290 k a automatickou převodovkou ZF 6 AP EcoLife s integrovaným retardérem.

Městské autobusy MAN Lion´s City, stejně jako jejich motory a podvozky z produkce MAN, si dokázaly získat světový věhlas. Komponenty, motory i kompletní podvozky oceňují i mnozí jiní výrobci autobusů, kteří na nich dále staví. Kompletní paleta autobusů je osazena nejmodernějšími výkonnými a čistými motory. Všechny městské autobusy lze dostat v provedení Euro 6, v nabídce je pro vybrané typy konvenční naftový pohon, pohon na CNG či bioplyn a inovativní dieselelektrický hybridní pohon. Se svými velkoprostorovými koncepty, jako jsou prodloužené kloubové autobusy nebo největší evropský městský patrový autobus, MAN významně přispívá ke snižování emisí CO2 na osobu.

MAN Lion´s Regio (veletržní zvýhodnění)
Možnost zvýhodněného nákupu skladového vozidla, s emisní normou Euro 5, přímo na veletrhu se nabízí u autobusu MAN Lion’s Regio. Tento autobus s výškou podlahy 860 mm a výškou vozidla 3,4 m je představitelem vysokopodlažního autobusu v rámci segmentu regionální linkové dopravy, který může být nasazen také na kratší příležitostné zájezdy např. během víkendu.Se sedadly zájezdového autobusu, kuchyňkou a toaletou je možné Lion´s Regio zcela přizpůsobit výletnímu využití. Protože se ve všední dny osvědčuje při nasazení na linkách a o víkendech jako autobus na zájezdy, je MAN Lion’s Regio s oblibou označován za „autobus, který umí vydělávat dvakrát“ nebo za „to nejlepší ze dvou různých světů“. Je vybaven výměnnou podestou a rovněž na přání zdvihacím zařízením pro invalidní vozíčky v oblasti zadního nástupu. Již osmkrát zvítězil ve čtenářské anketě německé vydavatelské skupiny „Nejlepší užitková vozidla“ v kategorii „meziměstské autobusy“.

NEOPLAN Jetliner C (veletržní zvýhodnění)
Na venkovní ploše bude s možností zvýhodněného nákupu přímo na veletrhu vystaven předváděcí autobus NEOPLAN Jetliner C (rok výroby 2013, cca 52.000 km, emisní standard EEV). Název Jetliner odkazuje na již téměř 40letou tradici NEOPLAN.

Prostřednictvím tohoto modelu NEOPLAN rozšiřuje svoji nabídku o prémiový kombinovaný autobus vhodný pro linkový i zájezdový provoz. Jetliner umí poskytnout opravdový komfort zájezdového autobusu se zábavní elektronikou, kuchyňkou i toaletou, příkladné jízdní vlastnosti a výběr vysoce kvalitních materiálů pro vnitřní prostor. Výška podlahy 1.070 mm tvoří základ pro univerzální použití autobusu. Nabízí plnou flexibilitu při volbě sedadel, až 6,7 m3 prostoru pro zavazadla a při tom pro linkový provoz způsobilou výšku nástupu. Vysoké požadavky na provedení vnitřního prostoru plní velký výběr vysoce kvalitních látek pro potahy sedadel a obložení. Rozsáhlá výbava v rámci bezpečnostního paketu poskytuje bezpečnost jízdy vždy a všude.

MAN Truck & Bus
MAN vychází z více než 250 let zkušeností z působení v různých průmyslových odvětvích. Ve své dlouhé historii byla značka vždy ikonou nejen německého, ale i evropského průmyslu.

Zastoupení mnichovské značky působí na automobilovém trhu v ČR již 21 let. Během této doby dodalo zastoupení značky v ČR nákladní vozidla MAN a autobusy i autokary MAN i NEOPLAN stovkám zákazníků využívajícím jeho služby včetně poprodejního servisu. V ČR se podařilo vybudovat skvělé zázemí MAN se sídlem v Čestlicích u Prahy i další významné prodejní a servisní centrum v Rousínově na Moravě a rovněž kvalitní síť dealerů a smluvních servisních partnerů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!