Novinka od TimoCom na veletrhu

25 dubna 2017, 15:22

Ve dnech 9.5.-12.5. 2017 na veletrhu Transport Logistic 2017 v Mnichově Vám TimoCom představí letošní novinku: novou aplikaci v dopravní platformě TimoCom.

Více informací se dočtete v newsletteru společnosti TimoCom nebo můžete zhlédnout na videu:

Související články

Prodloužená ruka dopravce v případě nehody
Prodloužená ruka dopravce v případě nehody

Havarijní komisaři jsou znalci, kteří posuzují škody z přepravy a škody na zboží. Jejich práce je zapotřebí, když dojde k poškození nákladu při nehodě, nebo když příjemce nahlásí škodu z přepravy při nebo po vykládce.

Nová aplikace v dopravní platformě
Nová aplikace v dopravní platformě

Poskytovatel IT služeb TimoCom představí svou velkou novinku poprvé v květnu na veletrhu „transport logistic“ v Mnichově. Jedná se o další aplikaci v největší evropské dopravní platformě! Tato novinka digitalizuje zakázky na přepravu a pro více než 110.000 uživatelů se stane pomocníkem v digitální proměně každodenní práce v logistice.

TimoCom TruckBan – bezplatný portál pro zákazy jízdy
TimoCom TruckBan – bezplatný portál pro zákazy jízdy

Pravidla pro zákazy jízdy nákladních vozidel v Evropě jsou velmi rozmanitá. V různých zemích platí zákazy pro nákladní vozidla na určitých trasách, silnicích a dálničních úsecích a to ještě navíc ve zcela konkrétní časy. Udržet si v tomto směru přehled je téměř nemožné. Aby tomu tak nebylo, vytvořil TimoCom přehledný portál pro celoevropské zákazy jízdy nákladních vozidel TimoCom TruckBan, který je […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!