Nová aplikace v dopravní platformě

5 dubna 2017, 14:13

Poskytovatel IT služeb TimoCom představí svou velkou novinku poprvé v květnu na veletrhu „transport logistic“ v Mnichově. Jedná se o další aplikaci v největší evropské dopravní platformě! Tato novinka digitalizuje zakázky na přepravu a pro více než 110.000 uživatelů se stane pomocníkem v digitální proměně každodenní práce v logistice.

Od 9. do 12. května 2017 znovu otevírá své brány veletrh transport logistic, přední světový veletrh logistiky, mobility, IT a managementu dodavatelského řetězce. Pro TimoCom jako vedoucího poskytovatele IT služeb v dopravě a logistice je to vhodná příležitost, jak představit svou digitální novinku živě. V hale A5 na stánku 317/418 mohou návštěvníci novou aplikaci exkluzivně vyzkoušet a přesvědčit se o tom, že aplikace výrazně optimalizuje každodenní obchodní procesy mezi zadavateli, speditéry a dopravci. „Klademe mimořádný důraz na to, abychom všem účastníkům v dopravě přiblížili digitální vývoj, aby rozpoznali, jaké možnosti se jim nabízejí, a využili je ve svých firemních procesech“, říká mluvčí společnosti TimoCom, Gunnar Gburek.

Digitalizace pokračuje

Teprve nedávno byla platforma TimoCom rozšířena o Business Messenger pro digitální komunikaci a o funkci ukládání a stahování dokumentů v integrovaném adresáři firem. „V tomto roce následuje nová aplikace, která je také ve znamení digitalizace a která podstatně zjednoduší pracovní postupy uživatelů TimoCom“, prozrazuje Gburek.

Návštěva stánku TimoCom je tak pro všechny uživatele a zájemce naprostou nezbytností. Až do začátku veletrhu však zůstane tajemstvím, co je tam přesně čeká.

Více informací o TimoCom naleznete na www.timocom.cz.

Tisková zpráva TimoCom

Související články

TimoCom: Očekávání pro rok 2016 překonána
TimoCom: Očekávání pro rok 2016 překonána

V uplynulém obchodním roce 2016 se TimoCom podařilo upevnit své postavení v sektoru dopravních platforem v Evropě. Na platformě bylo minulý rok uveřejněno 68,3 milionů nabídek přeprav a volných vozů od více než 110.000 uživatelů. Díky tomu je TimoCom i nadále dopravní platformou s největším objemem nabídek v Evropě. Dále byla úspěšně zavedena poslední novinka – funkce ukládání a stahování dokumentů. Od září do konce […]

BMEnet vyznamenala TimoCom v kategorii „Transporteinkauf“
BMEnet vyznamenala TimoCom v kategorii „Transporteinkauf“

Již podruhé za sebou získala dopravní platforma TimoCom značku kvality v kategorii „Transporteinkauf“ (Nákup přepravních kapacit) od BMEnet GmbH, benchmarkové servisní společnosti Spolkového svazu materiálového hospodářství, nákupu a logistiky (BME). Ocenění potvrzuje efektivitu, uživatelský komfort a zvýšení transparentnosti na trhu pro TimoCom.

Dva velikáni se propojují
Dva velikáni se propojují

Poskytovatel IT služeb, firma TimoCom, integroval do své platformy již více než 200 telematických systémů. S firmou Ctrack nyní přibyl další velký hráč mezi poskytovateli telematických služeb, který je pomocí rozhraní připojen do největší evropské dopravní platformy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!