TRW Aftermarket je u společnosti TEMOT mezinárodním dodavatelem roku 2015

13 července 2016, 11:06

Společnost TRW Aftermarket byla oceněna jako ‘Dodavatel roku 2015’ u společnosti TEMOT International, jedné z největších mezinárodních obchodních skupin pro nezávislý trh s náhradními díly (Independent Aftermarket’s) (IAMs). Tato zpráva ještě více posiluje ústřední postavení společnosti TRW jako předního dodavatele systémů “Corner Module” (brzdy, řízení a zavěšení) v rámci globálního aftermarketu.

Ocenění bylo oznámeno na konferenci TEMOT International pro akcionáře a dodavatele. Zúčastnilo se jí 380 hostů a konference se konala ve dnech 17. – 18. května ve Varšavě v Polsku. Ocenění bylo předáno panem Fotiosem Katsardisem, prezidentem a CEO společnosti TEMOT International, a za společnost TRW jej převzali pan Neil Fryer, viceprezident a generální manager Global Parts & Service, dále pan Javier Rodrige, ředitel divize Parts & Service, Europe a pan Jochen Leuthold, Senior Sales Director pro střední Evropu.

Gratuluji TRW Aftermarket k tomuto zaslouženého ocenění,“ řekl pan Fotios. „Jako globální společnost s řadou akcionářů se TEMOT při poskytování nejvyšších standardů služeb našim zákazníkům opírá o dokonalost stejně smýšlejících a silných globálních partnerů jako je například TRW. Ocenění vynikajících výkonů společnosti TRW ukazuje na skutečnost, že TRW nejen poskytuje nejvyšší kvalitu výrobků a inovativní služby s přidanou hodnotou, ale že se vždy snaží dát svým zákazníkům něco navíc.“

Pan Neil Fryer ze společnosti TRW dodal: „Získání tohoto ocenění svědčí o neúnavné tvrdé práci našich globálních týmů. Dobrá práce. Děkuji všem zúčastněným. Je to čest a privilegium být oceněn tímto způsobem od jednoho z velikánů průmyslu v oblasti podnikání, které nejen sdílí naše nadšení pro kvalitu, ale také se řídí naší centrální filozofií bezpečnosti pro všechny.

Společnost TEMOT International má v současné době 57 akcionářů v 54 zemích a globální příjmy společnosti přesahují 9,2 miliardy €. Dalšími oceněnými společnostmi byly v kategoriích Globální dodavatel (Robert Bosch GmbH); Užitková vozidla (Hengst SE & Co. KG); Prodej a marketing (KS Tools GmbH) a Logistika (Nissens A/S).

Tisková zpráva TRW Automotive Aftermarket

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!