Společnost Valeo doplňuje svůj sortiment spojek pro nákladní vozidla Euro 6

6 dubna 2016, 18:37

Valeo Service doplňuje svoji současnou nabídku spojek pro Euro 6, což představuje celkem více než 47 objednacích čísel pokrývajících 793 aplikací ve vozidlech.

Spojky Valeo pro nákladní vozidla jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám trhu díky široké škále objednacích čísel pro repasované i nové díly.

Aplikace spojek Valeo v prvovýbavě pro Euro 6 zahrnují následující aplikace ve vozidlech: Iveco Eurocargo, Stralis a Trakker; MAN TGS, TGX; Mercedes-Benz Actros, Antos, Arocs a Atego; Renault Trucks C, D; Scania G, P, R a Volvo Trucks FE a FL.

 
Společnost Valeo plánuje spuštění robustní programu pro rok 2016 s cílem jeho rozšíření pro velmi rychle rostoucí počet aplikací ve vozidlech. Společnost Valeo vyvinula na míru šitá řešení pro dosažení souladu s normou Euro 6.
  • Vysoká kvalita třecích materiálů společnosti Valeo zajišťuje přenos vyšších točivých momentů a zamezuje zbytečnému řazení. Třecí obložení spojek Valeo přenáší bez vibrací vysoké točivé momenty motoru až 3500 Nm. Materiál třecího obložení F830 od společnosti Valeo je certifikován výrobci v prvovýbavě a je ve své třídě nejlepším řešením pro zamezení vzniku cukání a vibrací u automatizovaných převodovek pro Euro 6.
  • Zmenšování motorů (downsizing) vede ke zvyšování úrovně vibrací. Přítlačné kotouče Valeo jsou vybaveny tlumiči torzních kmitů s vysokou kapacitou.
  • Společnost Valeo vyvinula unikátní sestavu krytu spojky se samonastavovací technologií (SAT) pro automatizované převodovky. SAT kompenzuje opotřebení třecího materiálu mezi krytem spojky a přítlačným kotoučem, aby se zamezilo namáhání vypínacího ložiska. Výhodou spojky typu SAT je optimalizovaná funkce spojky po celou dobu své životnosti.  
Spojky Valeo Heavy Duty jsou navrženy tak, aby byly schopny přenést vysoký výkon a točivý moment pro zvýšenou životnost a lepší pohodlí řidiče.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!