MAHA: Novinka v sortimentu – kamerový systém pro měření geometrie JOSAM CamAligner

30 dubna 2015, 8:04

Společnost MAHA má aktuálně k dispozici pro prodej a pro předváděcí akce nový systém pro měření geometrie užitkových vozidel typ JOSAM CamAligner.

Tento kompaktní měřicí systém umožňuje servisům užitkových vozidel a pneuservisům nabídnout rychlé a přesné měření geometrie řízení a náprav.

JOSAM CamAligner
Měření geometrie řízení a náprav užitkových vozidel pomocí kamerové technologie.Tento kompaktní měřicí systém umožňuje servisům užitkových vozidel a pneuservisům nabídnout rychlé a přesné měření geometrie řízení a náprav.

Parametry geometrie jako
• sbíhavost, poloha převodky, odklon kola, posunutí, rovnoběžnost a přesazení nápravy
• záklon, příklon, diferenční a maximální úhel rejdu 
se měří pomocí patentované kamerové technologie s využitím referenční roviny podélné osy rámu. Díky jedinečné měřicí metodě popojetím vozidla o půl otáčky kola získáme rychle hodnoty sbíhavosti a odklonu. Není nutno zvedat nápravy za účelem kompenzace házivosti ráfku. Alternativně můžeme systém aplikovat se standardní kompenzací házivosti ráfku.

Bezdrátová technologie je využívána pro přenos dat mezi měřicími jednotkami a počítačem. Program vede intuitivně uživatele celým procesem a v jeho závěru vygeneruje protokol naměřených hodnot před a po seřízení geometrie.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!