Deset nových tahačů pro GISTRANS Czech Republic

30 března 2016, 7:57

Společnost GISTRANS Czech Republic, s. r. o., se i v roce 2016 do svého podnikání pustila s plnou vervou. Na konci února převzala v areálu společnosti TRUCK TRADE, s. r. o., autorizovaného dealera značky DAF, v Modřicích u Brna flotilu deseti návěsových tahačů DAF XF 460 FT v provedení Super Space Cab.

Šlo již o druhou předávku vozidel během posledních dvanácti měsíců, čímž vozový park společnosti GISTRANS zde v České republice překročil 100 vozidel. Přitom plných 80% z nich nese na masce chladiče logo DAF a celá čtvrtina již používá pohonné jednotky EURO 6.

Důležitost okamžiku předání vozidel podtrhli svou přítomností jednatel společnosti GISTRANS Czech Republic Ing. Vladimír Racek, zástupce DAF Trucks NV Johan Doensen, obchodní ředitel společnosti DAF Trucks CZ Karel Skála a Vladimír Oprchal, jednatel společnosti TRUCK TRADE, brněnského dealera DAF.

Ing. Vladimír Racek při symbolickém předání uvedl: „Chci při této příležitosti velmi poděkovat zástupcům společností DAF Trucks, Paccar Financial a TRUCK TRADE nejen za práci, kterou odvedli pro to, abychom zde mohli převzít těchto deset tahačů – přihlášených a připravených k nasazení do provozu. Můj dík jim patří za skvělé zázemí a špičkové služby, které nám nabízejí. Naše společnost působí v celé Evropě. Historicky ji provází silná orientace na značku DAF, vždyť více než 800 vozidel z celkové flotily přesahující 1.000 souprav nese logo právě této značky. DAF je tedy součástí naší firemní kultury a já jsem velmi rád, že prostřednictvím společnosti TRUCK TRADE nacházíme zázemí na špičkové evropské úrovni i zde v České republice.“

Obchodní ředitel společnosti DAF Trucks CZ Karel Skála pak na jeho slova navázal: „Dlouhodobá spolupráce se společností GISTRANS je něco, na co jsme velmi hrdí. Tento významný mezinárodní přepravce spojuje své jméno se značkou DAF a to je pro nás vynikající reference a samozřejmě také závazek. Přeji zástupcům společnosti, aby byli se svým novým přírůstkem do flotily spokojeni, a těším se na další úspěšnou spolupráci.“ 

Technická specifikace předávaných vozidel:
Provedení vozidla: tahač DAF FT XF 460 Super Space Cab
Motor: 462 koní, 340 kW
Výbava: převodovka AS Tronic 12st., motorová brzda MX

  Trojstranná spolupráce  Ing. Vladimír Racek (uprostřed), jednatel společnosti GISTRANS Czech Republic, s Vladimírem Oprchalem, majitelem společnosti TRUCK TRADE (vlevo) a Johanem Doensenem, fleet managerem DAF Trucks NV (vpravo).

  Tahače DAF XF 460 FT v barvách GISTRANS Czech Republic, s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!