Společnost INEX SPEDITION kupuje další Iveca

16 března 2016, 13:51

Společnost Iveco Czech Republic, a.s. prostřednictvím dealera Stratos Auto s.r.o. předává dalších 8 vozidel IVECO společnosti INEX SPEDITION s.r.o.

Poslední dvě vozidla z celkových osmi nových vozů Eurocargo ML75E19P byla předána managementu společnosti INEX SPEDITION s.r.o. dealerem  Stratos Auto s.r.o,  za přítomnosti zástupce společnosti Iveco. Dodaná vozidla Eurocargo ML75E19/P jsou ve specifikaci  a v barevném provedení odpovídající standardu společnosti. Vozidlo je vybaveno motorem Tector o výkonu 190 HP a točivém momentu 680 Nm, šestistupňovou převodovkou doplněnou tempomatem. Zadní náprava je pneumaticky odpružena, komfortní dlouhá spací kabina pro dva řidiče se zvýšenou střechou, klimatizací, nezávislým topením, a veškerou výbavou zajišťující maximální bezpečnost, komfort a pohodlí posádky při jejich náročné práci.

Klíčovým prvkem, společným pro všechny motory řady Cursor, je Iveco HI-SCR technologie, která zajišťuje plnění emisní normy Euro VI bez nutnosti recirkulace výfukových plynů a pouze s pasivní regenerací filtru pevných částic. To umožňuje dlouhé servisní intervaly (80 000 km/12 měsíců), snížení nákladů na údržbu a navíc přispívá ke zvýšení efektivnosti a bezpečnosti, kdy nedochází k časovým prostojům spojených s regenerací a dodatečné spotřebě paliva. Zároveň odpadá riziko poškození předmětů v blízkosti vozidla vysokou teplotou při spuštěné nucené aktivní regeneraci.

„Jsme rádi, že společnost  Inex Spedition s.r.o., jejíž vozový park splňuje ty nejpřísnější emisní normy s co nejmenším dopadem na životní prostředí, se rozhodla pro vozidla značky Iveco. Věříme, že tato vozidla přispějí k dalšímu růstu této firmy,“ říká Sales Manager pro Iveco Czech Republic Milan Šámal.

Nástavba
Jedná se o dva typy skříňových nástaveb. První typ je standardní pro převoz paletového zboží, která je zároveň přizpůsobená na převoz automobilů.  Největší rozdíl oproti standardním nástavbám je ve speciálně přizpůsobené podlaze, do které se vkládají klíny a kurty pro uchycení kol převáženého automobilu. K podlaze se dá také připevnit naviják, pro převoz nepojízdných automobilů. Pod podlahou v rámu se nacházejí nájezdy. Druhý typ nástavby je navíc, oproti první, opatřen otevíracím levým bokem.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!