MAN a Goodyear rozšiřují spolupráci

26 října 2015, 8:26

Společnost Goodyear se stala výhradním dodavatelem pneumatik pro školení řidičů MAN ProfiDrive® v celé Evropě. Předmětem spolupráce obou značek je vybavení všech 25 tahačů a návěsů, které MAN ProfiDrive® využívá při praktickém výcviku řidičů, nejnovějšími prémiovými pneumatikami Goodyear.

Dodávky pro MAN ProfiDrive® se budou skládat z řady FuelMAX s nízkým valivým odporem, a tedy zaměřeným na úsporu paliva, dále bude obuta řada KMax, která se zaměřuje na vysoký kilometrový proběh a chybět nebude ani řada Omnitrac II pro smíšený provoz na silničních komunikacích a v terénu. Goodyear bude spravovat celé pneuhospodářství, což si vyžádá i převzetí pneuservisů. Partnerství, které v neposlední řadě zahrnuje i školení lektorů značky MAN o problematice pneumatik, vychází z dlouhodobé úzké spolupráce společnosti Goodyear a automobilky MAN při dodávkách originální výbavy pro nákladní vozidla značky MAN. Obě společnosti navíc určitý čas spolupracovali i na některých akcích jako například MAN Trucknology®Days.

"Velmi nás těší, že rozšíříme dosavadní spolupráci s MAN o výhradní vybavení vozidel MAN ProfiDrive® našimi prémiovými pneumatikami Goodyear," uvedl Peter Platja, ředitel prodeje originální výbavy pro nákladní vozidla Goodyear pro Evropu, Střední východ a Afriku. "MAN ProfiDrive® poskytuje další možnost, jak se setkávat s uživateli našich výrobků a vysvětlovat jim, jak jsou pneumatiky nákladních vozidel, jejich výběr a následná péče o ně důležité. Během praktického školení řidičů MAN ProfiDrive® v celé Evropě si řidiči tyto poznatky neosvojí pouze teoreticky, ale co je ještě důležitější, i prakticky."
 
"Goodyear je naším vynikajícím partnerem a rádi se ohlížíme za vzájemnou úspěšnou dlouholetou spoluprací," řekl Andreas Griem, ředitel MAN ProfiDrive®. "Naše odborné a praktické školení jsou na špičkové světové úrovni a jednoznačně těží ze spolupráce se společností Goodyear. Spojení prémiových pneumatik Goodyear a specializovaného praktického výcviku s našimi trenéry MAN ProfiDrive® v oblasti pneumatik je skutečně velkým přínosem."
 
Ucelený koncept praktického výcviku
Prostřednictvím školení MAN ProfiDrive® dostávají profesionální řidiči k dispozici kvalifikovaný systém praktického výcviku, který je zaměřen speciálně na jejich potřeby, ale současně berou v úvahu i požadavky správců vozových parků. Rozvrh výukových hodin zahrnuje požadovanou teoretickou přípravu řidičů z povolání a odborné a praktické školení, díky kterému je jejich každodenní práce za volantem bezpečnější a hospodárnější. Všichni účastníci přitom těží z více než třicetiletých zkušeností MAN ProfiDrive® při výuce teoretických a praktických znalostí o bezpečnosti a hospodárnosti v silniční dopravě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!