Volvo Trucks: Švédský král v barvách společnosti Roline International Spedition

12 října 2015, 11:26

Společnost Roline Internationale Spedition s.r.o. byla založena v roce 1989 a dnes představuje moderní, 100% českou, nezávislou společnost v oboru dopravních služeb.

Roline International Spedition disponuje vlastním vozovým parkem, který čítá více než 80 vozidel, téměř výhradně značky Volvo, přičemž většina z nich není starší než tři roky a  více než jedna čtvrtina splňuje nejnáročnější požadavky normy EURO 6. Zbylá vozidla splňují požadavky normy EURO 5.

V pátek 11.9.2015 proběhlo ve výrobním závodě v Tuve ve švédském Goteborgu slavnostní předání tahače FH16 650k.  Z rukou generálního ředitele Volvo Group Czech Republic Roberta Grozdanovského ho převzali Ing. Martin Záboj, majitel společnosti a CEO a Bc. Martin Záboj MBA, ředitel společnosti. Oba ocenili skvělou práci pana Jindřicha Cimrhakla, který pracuje pro společnost Roline Internationale Spedition jako řidič téměř 25 let a shodou okolností pár dní po předávce Volvo FH16 oslavil kulaté životní jubileum.

Vozidlo je vybaveno veškerými bezpečnostními systémy jako je varování před kolizí, adaptivní tempomat, nouzová brzda, hlídání jízdního pruhu, podpora při změně jízdního pruhu, podpora bdělosti řidiče. Krátce po předání byl tahač pokřtěn jménem "Švédský král". Panu Jindřichu Cimrhaklovi přejeme mnoho šťastných kilometrů za volantem nové FH16.

Roline Internationale Spedition zajišťuje mezinárodní přepravu po celé Evropě a dále disponuje rozsáhlou sítí smluvních partnerů pro evropské i mimoevropské destinace. Hlavními destinacemi jsou Francie, Německo, Belgie, Nizozemí, Itálie, Španělsko a Velká Británie.

Roline Internationale Spedition jsou především lidé, kteří tvoří její výsledky.  Díky Dynafleetu a systematické práci s cílem optimalizovat ekonomiku provozu celé flotily, lze výsledky úspěšně ovlivnit. Řidiči jsou Ti, kteří tuto "teorii" mění v praxi. Kvalita řidičů je zřejmá, což potvrzuje pravidelná účast v semifinálových a finálových kolech v soutěži "The Driver´s Fuel Challenge", v posledním ročníku se pan Zdeněk Piloušek umístil na stříbrné pozici v rámci ČR.

Věříme, že spolupráce mezi společnostmi Roline a Volvo Trucks bude i nadále úspěšná jako doposud, protože naše spolupráce stojí opravdu na vzájemném partnerství a progresu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!