DAF Transport Efficiency

2 září 2015, 8:19

Společnost DAF rozumí vašemu podnikání a chápe, jak je pro vás důležitá efektivita. Při vývoji aplikujeme moderní technologie a sofistikovaná řešení, proto se naše nákladní vozidla vyznačují špičkovou spolehlivostí a nízkými provozními náklady. K našim vozidlům poskytujeme také prvotřídní služby, jejichž cílem je, aby vaše vozidla byla stále v provozu. To vše naleznete na jediném místě: u svého dealera společnosti DAF. DAF Transport Efficiency, tak se jmenuje naše filozofie. Filozofie, jak dosáhnout maximálního zisku z každého kilometru.

Efektivita začíná výběrem správného nákladního vozidla, navrženého přesně na míru vašim potřebám. Správné nákladní vozidlo musí mít perfektní aerodynamiku, hospodárný motor, dlouhé servisní intervaly a vysokou užitečnou hmotnost. Ani to není vše, zisk z každého kilometru může být ještě vyšší a vede k němu mnoho cest. Například smlouvy o servisu a údržbě nebo výhodné finanční produkty PACCAR Financial. Kromě vozidla a služeb ovlivňuje náklady také řidič. I na něj je třeba se zaměřit, aby se naučil při minimálních provozních nákladech získat z vozidla maximum. Proto společnost DAF poskytuje školení řidičů. To vše je také podstatou filozofie DAF Transport Efficiency.

Design & Technologie
Program DAF Transport Efficiency se projevuje v každém vozidle DAF. Ať už se rozhodnete pro model LF pro rozvoz zboží, model CF pro rozmanité využití nebo model XF pro těžkou práci a dlouhé vzdálenosti, vždy si vyberete vozidlo s nízkou pohotovostní hmotností a vysokým užitečným zatížením.

Řízení & Ovládání
Vaším nejdůležitějším partnerem pro optimalizování efektivity podnikání je nejspíš váš řidič. Protože spokojený řidič šetří náklady a dělá svou práci lépe! Společnost DAF si toho je vědoma lépe než kdokoli jiný a podporuje řidiče v tom, aby z nákladního vozidla dostával to nejlepší. I to je součástí programu DAF Transport Efficiency!

Dealer & Služby
Váš servisní dealer DAF také ví, jak velice důležitá je pro vás efektivita. To je důvodem, proč nabízí širokou škálu služeb, které vám pomohou dosáhnout maximální návratnosti. A všechny tyto služby lze nalézt pod jednou střechou na více než 1.000 místech v Evropě i jinde. Od nákladního vozidla k servisnímu prodejci: Program DAF Transport Efficiency máme v genech.

Více na www.daftransportefficiency.com/cs-cz/ 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!