Více než 90 Kögel Cargo Rail pro společnost FERCAM

28 srpna 2015, 10:51

Společnost FERCAM AG z Bolzana v Jižním Tyrolsku sází na 93 nových Kögel Cargo Rail ve vozovém parku. Jako všestranný poskytovatel logistických služeb nabízí společnost FERCAM svým zákazníkům celosvětově celé spektrum logistických služeb a patří ke špičce rodinných dopravních a logistických podniků v Evropě. Společnost FERCAM AG novými návěsy Kögel s výbavou pro přepravu na železnici nejen obnovuje svůj vozový park, ale i podstatně přispívá k ochraně životního prostředí. Kombinace silnice a železnice přináší optimální využití specifických výhod železnice na hlavní trati a flexibility nákladních vozidel při distribuci a též výrazné snížení emisí CO2.

Kögel Cargo Rail
Návěsy určené pro multimodální dopravu jsou vybaveny zesíleným rámem podvozku. Pro nakládku na železnici mají návěsy Cargo Rail integrované patky v rámu a z aramidové textilie ochranu plachty proti čelistem chapače. Kögel Cargo Rail je dimezován pro flexibilní nakládku na nejběžnější kapsové vagóny železnice. Pro optimální zajištění nákladu je k dispozici ve vnějším děrovaném ocelovém rámu Vario-Fix 13 párů vázacích kroužků s tažnou silou á 2 000 kg. Návěsy jsou samozřejmě certifikovány podle DIN EN 12642 kód XL. Stejně jako u všech vozidel společnosti Kögel je celý rám vozidla Kögel Cargo Rail trvale chráněn proti korozi prostřednictvím nanokeramické povrchové úpravy KTL a následně naneseného laku.

Individuální výbava FERCAM
Na přání je vybaveno 93 nových návěsů podle směrnice Daimler 9.5. Patří sem mimo jiné doraz pro palety a zdvojení čelní stěny. Dále byly návěsy s výbavou pro železnici dovybaveny ocelovou ochranou proti podjetí s možností sklápění a aretace, jakož i hliníkovými vzduchojemy. U všech návěsů je jako další volitelné příslušenství namontován hasicí přístroj s indikací tlaku a s odpovídajícím držákem na podélném nosníku. Vedle velkého nápisu FERCAM na plachtách jsou portály návěsů samozřejmě polepeny známými a výraznými kresbami.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!