DÍTĚ SPEDITION: 18 nových vozidel DAF XF EURO 6

16 července 2015, 9:35

Náchodská společnost Dítě Spedition převzala dalších 18 nákladních vozidel nizozemského výrobce DAF, které jim dodá NAPA TRUCKS, prodejce této značky v Česku.

Všechna vozidla mají automatizovanou převodovku AS Tronic, motory o zdvihovém objemu válců 12,9 litru s výkonem 460 koní a jsou v tradiční bílé barvě přepravce. „V nejnovější dodávce jsou dva podvozky pro velkoobjemové soupravy a 16 tahačů, které Dítě Spedition provozuje buď s potravinářskými cisternami, nebo s návěsy walking floor s tzv. chodicí podlahou,“ popisuje Blanka Petrová, obchodní ředitelka NAPA TRUCKS se sídlem v Pardubicích.

Zakladatel společnosti Zdeněk Dítě uzavřel ke všem novým vozidlům servisní smlouvy  Full Care, díky nimž má od autorizovaného servisu v Pardubicích zajištěné veškeré údržby a opravy vozidel. „Spočítali jsme si, že je to pro nás výhodné a také uklidňující. Víme, že pokud by přišel nějaký technický problém, NAPA TRUCKS jej za nás vyřeší a my už nebudeme nic doplácet,“ říká Zdeněk Dítě.

První část vozidel si Zdeněk Dítě v Pardubicích převzal společně se synem Jiřím, který se již též podílí na chodu firmy a jednou ji po otci převezme. Oba zasedli za volanty nových trucků a odjeli s nimi do Náchoda. „Nezříkáme se s Jirkou žádné práce, a když vidíme, že ostatní řidiči jsou vytíženi, nemáme problém sednout do auta a vyrazit,“ přidává Zdeněk Dítě, který u stejné značky „nakupuje“ již od roku 1992. „Jsme spokojeni, dostává se nám kvalitního zacházení i servisu. Nemáme důvod měnit něco, co funguje, je spolehlivé a ještě nám vydělává peníze,“ uzavírá Zdeněk Dítě.

Tisková zpráva DAF Trucks CZ, s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!