Společnost C.S.CARGO přebírá 11 nových vozidel DAF XF EURO 6

15 července 2015, 8:57

Společnost C.S.CARGO, jeden z nevýznamnějších poskytovatelů silniční dopravy v regionu střední a východní Evropy, přebírá první tahače návěsů EURO 6 nizozemského výrobce DAF. Vozidla jim dodává dceřiná společnost DAF Trucks Praha.

Pro C.S.CARGO jde o testovací „vzorek“, neboť s vozidly značky DAF nemá vlastní zkušenosti. K rozhodnutí vyzkoušet nového dodavatele přispěla nejen komplexní nabídka DAFu s vlastním financováním celých souprav, ale i testování předváděcího vozidla. „Jedením z pozitivních vlivů na naše rozhodování bylo, že jsme měli automobil DAF zapůjčený k testování. Tímto nákupem jsme se sami rozhodli otestovat tato vozidla v praxi a vyzkoušet si, jaké mají provozní náklady,“ uvedl při předávce první části vozidel Petr Lánský, místopředseda představenstva C.S.CARGO. Tahače DAF v typické bílé barvě budou mířit většinou do Španělska a do Velké Británie.

„Všechna dodávaná vozidla řady XF Edice 2015 společnosti C.S.CARGO vidím jako nejvhodnější řešení pro maximální hospodárnost přepravy. Mají automatizovanou převodovku AS Tronic, motory EURO 6 o objemu 12.900 cm3 a o výkonu 460 koní. Vzduchem odpružená kabina Space cab, doplněná o nezávislou klimatizaci, nabízí řidičům maximální pohodlí pro tuzemskou i dálkovou přepravu. C.S.CARGO dostává nejlepší model XF všech dob, z pohledu provozovatele i řidiče,“ říká Iva Chalupová, obchodní ředitelka DAF Trucks Praha.

Dodávka 11 vozidel DAF obsahuje také nabídku absolvování kursu ekonomické jízdy pro řidiče i zaškolení techniků C.S.CARGO expertem DAF Trucks Praha. 

„To, že se C.S.CARGO rozhodlo pro značkové financování od PACCAR Financial CZ, je pro nás velkým závazkem do budoucna, ale zároveň i oceněním našeho rok a půl dlouhého úsilí při budování kaptivní leasingové společnosti financující exkluzivně vozidla DAF. Díky úzké spolupráci s DAF Trucks Praha se nám podařilo ušít nabídku finančního leasingu včetně pojištění přesně na míru potřeb společnosti C.S.CARGO, největšího flotilového zákazníka v České republice, “ doplnil Michal Šlajs, ředitel společnosti PACCAR Financial CZ/SK.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!