Volvo Reality Road: Videoklip k písni Million Ways to Live zpěvačky Mapei

3 července 2015, 12:15

V úspěšném seriálu společnosti Volvo Trucks „Reality Road“ mohou diváci nahlédnout za scénu při nahrávání nového videoklipu zpěvačky Mapei „Million Ways to Live“. Videoklip má právě dnes svou premiéru.

Už celé tři týdny mohli diváci seriálu „Reality Road" sledovat, jak zpěvačka Mapei, hudební režisérka Liza Minou Morbergová a řidič Jens Karlsson cestují po celé Evropě při nahrávání hudebního videa pro novou píseň zpěvačky Mapei „Million Ways to Live".

„Mým záměrem bylo zdůraznit poselství svobody, které je v písni zpěvačky Mapei vyjádřeno. Hovoří se v ní o balení batohu a začátku cesty za dobrodružstvím. Doufám, že diváci budou po zhlédnutí videoklipu inspirováni k témuž rozhodnutí: vyrazit na cestu, bavit se a žít jen pro dnešní den," říká režisérka videoklipu Liza Minou Morbergová.

Video bylo navrženo speciálně pro devítidenní cestu. „Miluji cestování, ráda se setkávám s novými lidmi a poznávám jiné kultury. O tom také ‚Million Ways to Live‘ vypráví – o pobývání na cestách, o svobodě cestování. Je to ten nejúžasnější zvukový doprovod pro cestování," říká Mapei.

Seriál „Reality Road" je součástí kampaně společnosti Volvo Trucks Services s cílem demonstrovat sílu servisních služeb této společnosti. Byl zahájen 11. června a skládá se z osmi dílů. Píseň „Million Ways to Live" bude uvedena společně s vydáním připravovaného alba zpěvačky Mapei na podzim roku 2015.

Zde si prohlédněte videoklip, který doprovází nahrávku písně zpěvačky Mapei „Million Ways to Live":https://www.youtube.com/watch?v=l4Nb0I80cI0

Fakta o zpěvačce Mapei
Do mezinárodního povědomí pronikla zpěvačka Mapei v roce 2007 svou nahrávkou „Video Vixens". Její první studiové album Hey Hey bylo vydáno v roce 2014 a obsahovalo písně „Don't Wait" a „Change". Mapei se narodila roku 1983 v americkém Rhode Islandu. Do Švédska se přestěhovala jako desetiletá a následující roky strávila na cestách mezi Stockholmem a USA.

Fakta o Lize Minou Morbergové
Liza Minou Morbergová je švédská režisérka, která vystudovala produkci na USC School of Cinematic Art v Los Angeles. V kategorii celovečerního filmu debutovala v roce 2014 titulem pro mládež Ensam tillsammans (Sami spolu), když předtím režírovala krátké filmy, reklamy a videoklipy.

Fakta o Reality Road
Seriál společnosti Volvo Trucks „Reality Road" se skládá z osmi dílů a byl uveden na YouTube kanálu společnosti Volvo Trucks. Cílem seriálu je demonstrovat sílu servisní nabídky společnosti Volvo Trucks a vytvořit zábavní televizní pořad, který by se zalíbil širokému publiku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!