Seriál společnosti Volvo Trucks „Reality Road“ byl zhlédnut ve více než 50 zemích

26 června 2015, 9:49

Seriál společnosti Volvo Trucks „Reality Road“ slaví na internetu úspěch. Už po dvou týdnech byl jeho obsah zhlédnut více než dvoumilionkrát ve více než 50 zemích.

Tento televizní seriál, uvedený 11. června na YouTube kanálu společnosti Volvo Trucks jako součást marketingové kampaně značky na její nabídku servisních služeb, rychle dosáhl širokého mezinárodního rozšíření.

„Se seriálem ‚Reality Road‘ jsme se snažili přistoupit ke content marketingu (marketing s kvalitním obsahem) jiným způsobem než ostatní tvůrci. Jsme samozřejmě potěšeni tím, že dochází k jeho tak masivnímu mezinárodnímu rozšíření. Znamená to přínos pro naši značku i pro poptávku po našich produktech a službách," říká ředitel public relations společnosti Volvo Trucks Per Nilsson.

Seriál „Reality Road" byl uveden jako součást kampaně pro Volvo Trucks Services. Jeho cílem je demonstrovat sílu servisní nabídky společnosti Volvo Trucks a vytvořit zábavný televizní pořad, který by se zalíbil širokému publiku. Seriál se skládá z osmi dílů a z množství doplňujících materiálů.

Fakta o Reality Road
V tomto televizním seriálu jezdí zpěvačka Mapei s nákladním automobilem po Evropě a nahrává hudební video pro svůj nový titul „Million Ways to Live". Pomáhá jí režisérka a blízká přítelkyně Liza Minou Morbergová a řidič z klipu „Epic Split" Jens Karlsson. Během seriálu vidíte, jak jsou služby různými nečekanými způsoby podrobovány zkouškám, a také můžete sledovat Mapei, jak se seznamuje se světem nákladních automobilů a vypořádává se s jeho nástrahami.

„Reality Road" v číslech
Seriál Reality Road byl zhlédnut více než dvoumilionkrát ve více než 50 zemích na všech velkých kontinentech. Jeho doposud nejpopulárnějším dílem je ten třetí, „Truck Ballet in Berlin", obsahující kaskadérský kousek na dvou kolech.

Volvo Trucks Services
Nákladní vozidlo je výrobním prostředkem, a proto pro něj má zásadní význam to, aby byl provozuschopný. Se servisním zázemím společnosti Volvo Trucks je garantována nejen samotná produktivita vozidla, ale i další přínosy, jako jsou nižší spotřeba paliva a vyšší bezpečnost řidičů. Mezi mnohé další služby patří také školení řidičů, rady a tipy pro úsporu paliva a nepřetržitá asistenční služba prostřednictvím Volvo Action Service.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!