Společnost NAPA TRUCKS otevřela v Ústí nad Labem první TRP SHOP v ČR

21 května 2015, 8:37

První TRP Shop v České republice otevřela společnost NAPA Trucks v Ústí nad Labem pod názvem Truck Center.

TRP – Truck and Trailer Parts – je unikátní program PACCAR Parts, který 21 let dodává náhradní díly a příslušenství pod heslem „Vše pod jednou střechou a na jednom místě“. Jde o nejprofesionálnější nabídku univerzálních dílů pro nákladní vozidla, přívěsy a návěsy všech značek, která zaujala přední místo na trhu. V roce 1994 začínal TRP program s 300 položkami, nyní jich nabízí 72 tisíc v 17 produktových skupinách. Celý sortiment nabízí více než tisíc dealerství značky DAF v Evropě, z toho šestnáct jich je v České republice. TRP Shop Truck Center v Ústí nad Labem je v České republice první svého druhu. Cílem středisek TRP je rychlá dodávka náhradních dílů a příslušenství značky TRP a poskytování základních servisních služeb. 

„Bylo jen otázkou času, kdy dojde k otevření prvního skutečného obchodu TRP v Česku. Ten čas přišel po dvaceti letech. Loni prodala společnost NAPA Trucks náhradní díly a příslušenství TRP za téměř 30 milionů korun,“ vysvětluje otevření prvního TRP Shopu v Česku Jiří Kojzar, ředitel NAPA Trucks se sídlem v Pardubicích. Nový TRP Shop je součástí Truck Centra Ústí nad Labem, které společnost NAPA Trucks vybudovala pro rozšíření služeb na velmi důležité dopravní tepně do Německa. Truck Center v Ústí nad Labem nabídne také čtyři servisní stání o délce 21 metrů. Všechna jsou s montážní jámou, jedno navíc s diagnostikou podvozku včetně válcové zkušebny brzd a vůlí v zavěšení nápravy. Zákazníci, řidiči, budou mít k dispozici zázemí pro odpočinek a velké parkovací plochy pro odstavení souprav. 

„TRP Shop je zaměřen nejen na zákazníky značky DAF, ale i na prodej a distribuci náhradních dílů na přívěsy, návěsy, nástavby a ostatní značky vozidel. Od tohoto nového střediska očekáváme, že dojde k navýšení prodejů během letošního roku o 20 procent,“ doplňuje Jiří Kojzar, který také objasňuje, proč pardubická společnost vstoupila na území Ústeckého kraje: „Je krajem průmyslovým se silnou logistikou, je zde velké množství dopravní techniky, která potřebuje dobrý servis a rychlé a kvalitní dodávky náhradních dílů. To je to, co velmi dobře umíme, takže to nabízíme zákazníkům. Toto místo jsme zvolili také proto, abychom se z Pardubic usadili přímo v centru Ústeckého kraje, aby naši zákazníci měli i v tomto regionu svůj opěrný bod.“

Slavnostního otevření TRP Shopu v Ústí nad Labem se zúčastnili zástupci PACCAR Parts Europe Carlo Di Salvo, Country Parts Manager, a Paul van de Laak, Parts Business Developer, dále Jakub Kolář, Parts Manager DAF Trucks CZ, a Jiří Brož, marketingový manažer DAF Trucks CZ. „Prostřednictvím TRP Shopů chceme nejen nabídnout služby zákazníkům, kteří používají vozidla DAF, ale poskytovat také servis návěsů, přívěsů a nákladních vozidel jiných značek. K tomu patří naše široká nabídka náhradních dílů a příslušenství značek DAF a TRP. Tedy podle naší filozofie – vyřešit vše při jedné návštěvě servisu. Ke každému novému projektu je třeba správný partner. Proto Truck Center Ústí nad Labem a společnost NAPA Trucks, která je dlouholetým oceňovaným dealerem DAF v České republice,“ říká Jiří Brož.

Truck Center a TRP Shop Ústí nad Labem:
Podhoří č. 5954, Ústí nad Labem, městská část Všebořice.
Asi 3 kilometry od dálnice D8 na pravé straně směrem do Německa, nedaleko Golf Resortu Ústí nad Labem.

Tisková zpráva DAF Trucks CZ, s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!