Renault Trucks: OPTIFUEL CHALLENGE 2015

30 dubna 2015, 9:32

Soutěž probíhá od 1. května do 21. srpna 2015 ve všech truck centrech Renault Trucks v České republice, kde si lze po předchozí rezervaci zapůjčit demo vozidlo Renault Trucks T nebo celou soutěžní soupravu. Soutěž je dále určena pro majitele vozidel nové modelové řady T, kteří mají na svém vozidle aktivovanou službu Optifleet.

Řidič se do soutěže registruje vyplněním přihlášky, která musí obsahovat písemný podpis majitele / jednatele společnosti. Vyplněnou přihlášku předá obchodnímu zástupci Renault Trucks nebo ji odešle na mailovou adresu optifleet.cz@renault-trucks.com. Přihlášky jsou k dispozici ve všech truck centrech Renault Trucks nebo ke stažení na www.renault-trucks.cz.

8 nejlepších účastníků bude pozváno do finálového kola 5. září 2015, které se uskuteční v truck centru Renault Trucks Praha, kde mezi sebou změří síly a dovednostiv různých disciplínách.Dva nejlepší účastníci se stanou českými šampióny v hospodárné jízdě a postupují do mezinárodního finále, které seuskuteční v jednom z evropských měst v říjnu 2015.
Výsledky budou pravidelně zveřejňovány na webových stránkách www.renault-trucks.cz, na stránkách Truckdriver clubu www.truckdriverclub.cz a na facebookových stránkáchRenault Trucks ČR a Truckdriver Clubu.

Podrobná pravidla soutěže ke stažení na www.renault-trucks.cz..

FINÁLE OPTIFUEL CHALLENGE 2015 V ČESKÉ REPUBLICE

Dopravní společnost:
1. místo – 100.000 Kč v servisních službách ve VolvoGroup Truck Centrech v ČR
2. místo – 50.000 Kč v servisních službách ve VolvoGroup Truck Centrech v ČR
3. místo – 25.000 Kč v servisních službách ve VolvoGroup Truck Centrech v ČR

Řidič:
1. místo – luxusní wellnes pobyt pro dvě osoby, voucher na kolekci reklamních předmětů Renault Trucks v hodnotě 10.000 Kč, účast na mezinárodním finále OFC 2015, dárkový balíček Shell
2. místo – účast na mezinárodním finále OFC 2015, voucher na kolekci reklamních předmětů Renault Trucksv hodnotě 5.000 Kč, dárkový balíček Shell
3. místo – voucher na kolekci reklamních předmětů RenaultTrucks v hodnotě 3.000 Kč, dárkový balíček Shell

MEZINÁRODNÍ FINÁLE OPTIFUEL CHALLENGE 2015
Dopravní společnost:

1. místo – pronájem tahače Renault Trucks T Optifuel na jeden rok

Řidič:
1. místo – voucher v hodnotě 8 000 € na nákup zboží u vybraných partnerů

Partneři soutěže:

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!