Společnost TRUCK TRADE posiluje v poskytování služby ITS

10 dubna 2015, 9:56

Asistenční službu DAF ITS nemusíme dlouze představovat. Pro úplnost uveďme, že pomáhá řidičům vrátit se v případě potíží co nejrychleji zpět do provozu a je považována za jednu z nejlepších asistenčních služeb v oblasti silniční dopravy. Společnost TRUCK TRADE, autorizovaný dealer DAF, inovovala svůj vozový park o nové servisní vozidlo DAF LF právě pro zlepšení kvalit asistenční služby DAF ITS.

Jde již o druhé vozidlo společnosti TRUCK TRADE, které je určeno k výjezdům v případě potíží na cestě v rámci asistenční služby DAF ITS v brněnském regionu a spádovém okolí. 
Dvanáctitunový DAF LF pohání šestiválcový motor o výkonu 220 koní a je na něm postavena skříňová nástavba. V ní je uloženo vše potřebné pro poskytnutí rychlé technické pomoci přímo na cestě – od benzinového agregátu přes autogen, svářecí zařízení, diagnostiku až po nezbytné servisní nářadí. Ve vozidle je také zásoba náhradních dílů, které jsou vytipované jako nejčastěji používané při opravách na cestách. Ze statistiky asistenční služby DAF ITS vyplývá, že nejčastějšími příčinami nečekané odstávky vozidel jsou závady způsobené zanedbanou údržbou, kterým se dalo předejít pravidelnými servisními prohlídkami – typickým příkladem je přetržený řemen. V případě, že není možné odstranit problém na místě, je zajištěn odtah do servisu. Určení vozidla DAF LF podtrhují polepy reflexní fólií a zábleskové majáky pro maximální bezpečnost.

„Záměr naší společnosti pro pořízení nového vozidla byl jasný – zvýšit kvalitu služeb pro naše zákazníky. Díky tomu zlepšíme maximální dostupnost vozidel našich zákazníků, která má v oblasti dopravy přece jen klíčový význam. To je také důvodem toho, proč se zaměřujeme na stále vyšší kvalitu i rychlost. Jenom v loňském roce jsme vyjížděli k 87 případům, z nichž jsme 85% vyřešili na místě. Pokud nastává komplikovanější případ, nyní zcela jednoduše odtáhneme nepojízdné vozidlo k nám do servisu, kde si s opravou poradí náš tým specialistů. Při tomto postupu opět šetříme zákazníkovi čas.“, vysvětluje při uvedení vozidla do provozu Jaroslav Hořava, technický ředitel společnosti TRUCK TRADE spol. s r. o. „Dalším nezanedbatelným motivem pro obměnu byl také ekonomický prvek. Nový DAF LF Euro 6 má totiž podstatně nižší provozní náklady.“, dodává Jaroslav Hořava. 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!