Rozšíření sortimentu výfuků Dinex

31 ledna 2017, 23:19

Firma ADIP rozšířila svoji nabídku o nové tlumiče výfuků EURO IV/V od společnosti Dinex.

Dinex je předním světovým výrobcem a distributorem dílů výfukového systému a dodává svou produkci jak na aftermarket tak do prvovýroby. Sortiment firmy zahrnuje díly výfukového systému pro nákladní vozidla, autobusy, užitková vozidla a stavební stroje jako jsou tlumiče výfuků, trubky, objímky, těsnění. Momentálně nabídka firmy čítá více jak 20.000 produktů.

Clipboard01

Společnost Dinex byla založena v roce 1982 a své hlavní sídlo má v Dánsku. Rozvoj firmy zajišťuje více než 1.200 zaměstnanců ve 20-ti pobočkách po celém světě. Dinex je držitelem řady certifikátů, zahrnující ISO 9001, 14001 a nejvýznamnější TS 16949.

Související články

Koupí ADIP provozovatel mycích a čerpacích stanic Nikey?
Koupí ADIP provozovatel mycích a čerpacích stanic Nikey?

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže se začal zabývat návrhem společnosti Nikey s.r.o., která má zájem výlučně kontrolovat společnost REAL SLUŽBY s.r.o., se sídlem Březnice č. p. 537, která je v České republice aktivní zejména prostřednictvím své dceřiné společnosti ADIP, spol. s r.o.

ADIP se stal členem nadnárodní skupiny dodavatelů náhradních dílů
ADIP se stal členem nadnárodní skupiny dodavatelů náhradních dílů

V roce 2016 přivítal TEMOT nového člena své skupiny – českou společnost ADIP se svou sesterskou společností ADIP SLOVAKIA. Společnost prošla jako jediná na území České a Slovenské republiky přísnými kritériemi výběru, aby se mohla přidat k této celosvětové skupině výrobců a dodavatelů náhradních dílů pro automobilový průmysl.

ADIP: Rozšíření sortimentu o podvozkové díly a díly řízení ROTA
ADIP: Rozšíření sortimentu o podvozkové díly a díly řízení ROTA

Turecká společnost RAN OTOMOTIV YEDEK PARCA DIS TICARET LTD.STI byla založena již v roce 1950 a zabývá se výrobou podvozkových dílů a dílů řízení. Pod značkou ROTA vyrábí více než 10.300 OEM produktů pro užitková vozidla, zemědělské a stavební stroje a speciální vozidla.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!