Koupí ADIP provozovatel mycích a čerpacích stanic Nikey?

30 listopadu 2016, 14:04

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže se začal zabývat návrhem společnosti Nikey s.r.o., která má zájem výlučně kontrolovat společnost REAL SLUŽBY s.r.o., se sídlem Březnice č. p. 537, která je v České republice aktivní zejména prostřednictvím své dceřiné společnosti ADIP, spol. s r.o.

Společnost Nikey s.r.o. provozuje řetězec 16 mycích a 17 čerpacích stanic specializovaných na nákladní a autobusovou dopravu po celé České republice. Podle výpisu z obchodního rejstříku je firma ze 100% vlastněna firmou ČSAD Ostrava a.s.

Společnost ADIP, spol. s r.o. je ryze českou společností, která byla založena v roce 1991. Orientuje se především na dodávky náhradních dílů a příslušenství na komerční vozidla.

Související články

ADIP se stal členem nadnárodní skupiny dodavatelů náhradních dílů
ADIP se stal členem nadnárodní skupiny dodavatelů náhradních dílů

V roce 2016 přivítal TEMOT nového člena své skupiny – českou společnost ADIP se svou sesterskou společností ADIP SLOVAKIA. Společnost prošla jako jediná na území České a Slovenské republiky přísnými kritériemi výběru, aby se mohla přidat k této celosvětové skupině výrobců a dodavatelů náhradních dílů pro automobilový průmysl.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!